2018-12-15 19:29


Liviu Dragnea: Fratele meu a murit din cauza dosarului privind Referedumul. Simt o mare nedreptate

 |  07:10
Liviu Dragnea: Fratele meu a murit din cauza dosarului privind Referedumul. Simt o mare nedreptate

Ministrul demisionar al Dezvoltării şi Administraţiei, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seara, că simte o mare nedreptate şi regrete uriaşe după ce a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare în dosarul Referendumului, mai ales pentru că fratele său "a murit din cauza acestui dosar".

Fratele lui Liviu Dragnea a decedat în august 2013, la vârsta de 58 de ani, presa relatând atunci că acesta suferea de cancer şi că a avut o lungă perioadă de suferinţă din cauza acestei boli.

"Simt o mare nedreptate şi am de asemenea două regrete uriaşe. Nu am zis-o până acum, tocmai din dorinţa mea permanentă de a nu influenţa justiţia sub nicio formă: fratele meu a murit din cauza acestui dosar, familia mea este aproape distrusă. Am trecut peste toate astea", a afirmat Liviu Dragnea, în cadrul unei emisiuni la Antena 3.

Fostul ministru a ţinut să precizeze că se simte nevinovat faţă de acuzaţiile pentru care a fost condamnat de instanţă în dosarul "Referendumul" şi că a trăit cu speranţa că va fi achitat.

Liviu Dragnea a demisionat, vineri, din postul de ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, iar luni, în şedinţa Biroului Permanent al PSD, îşi va depune mandatul de preşedinte executiv al partidului, în urma deciziei instanţei de a-l condamna în dosarul "Referendumul".

Social-democratul Liviu Dragnea a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare, în dosarul privind fraude la referendumul din 2012, pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, decizia luată vineri de instanţa supremă nefiind definitivă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-18

TAGURI: liviu, dragnea, frate, murit, moare, cauza, dosar, referendum, simte, mare, nedreptate, regrete, uriase
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CALUGARUL VASILE
18 Mai 2015

Asta ne-a crezut prosti atunci cand a adus mortii la vot.Acum ne crede tampiti cand spune ca frate-su a murit din cauza acestui dosar.Mai are sa ne creada si idioti spunandu-ne ca el si Bombonica fac doar afaceri curate in Teleorman ! Uita ca romanii s-au mai desteptat cate putin !
Random imageUltimele stiri


loading...