2019-01-24 01:13


Liviu Dragnea: Gabriel Oprea, cu bunele şi relele lui, a fost un om de cuvânt

 |  07:58
Liviu Dragnea: Gabriel Oprea, cu bunele şi relele lui, a fost un om de cuvânt

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, în cadrul unei emisiuni la Antena 3, că Gabriel Oprea a fost întotdeauna un om de cuvânt, care a generat stabilitate în orice relație de colaborare și parteneriat.

"Am avut o discuție cu Gabriel Oprea cred cu 10 — 12 zile în urmă, la care era și domnul Steriu. Și domnul Oprea a spus foarte clar de atunci că, dacă UNPR se duce către PNL, el nu poate urma calea asta, el rămâne un om de stânga și un om de onoare. Domnul Oprea, cu bunele și relele lui, (...) totdeauna a fost om de cuvânt și un om care a generat stabilitate în orice relație de colaborare și parteneriat, un om pe care ne-am bizuit. Mie îmi pare rău că s-a ajuns în situația asta, dar relația mea cu el rămâne aceeași", a precizat Liviu Dragnea.

Referitor la relația cu UNPR, preşedintele PSD a spus că nu-și permite să dea avertismente și nici ultimatumuri.

"Noi nu stăm degeaba. După alegerile locale la noi nu s-a desfăcut șampania, toți colegii și-au frecat mâinile și s-au apucat de treabă, pentru că nu ai o victorie atunci când ai câștigat alegerile, ci când finalizezi proiectele promise în campanie. În ceea ce privește relația cu UNPR, noi rămânem deschiși în continuare. (...) Suntem surprinși de gestul domnului Steriu de a merge la PNL imediat după alegerile locale. Sincer, când am văzut că a apărut informația în presă, credeam că nu e adevărat", a subliniat Liviu Dragnea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-07-02
Citeste si:
Alina Gorghiu: Decizia lui Gabriel Oprea de a se retrage din UNPR, înțeleaptă

TAGURI: liviu dragnea, gabriel oprea, bune, rele, este, om, cuvant
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
02 Iul 2016

DOI CIUMETI RETARDATI CARE INTR-O LUME NORMALA N-AR AVEA NIMIC COMUN CU POLITICA DE STAT.
DA?!
02 Iul 2016

De ce nu-l iei mă, la tine-acasă! La ce frunte lată are, o să-ți rezolve toate treburile murdare...pentru că are experiență ”în domeniu”!
CROCODILUL FLAMAND
02 Iul 2016

STIMATI CONCETATENI>>>>ACESTA ESTE ION ILIESCU...CEL CARE O SA VA TERORIZEZE CU SECURITATEA PE TOTI.....IAR ACESTA ESTE IZMENARUL,UN SECURIST SPECIALIST IN CRIME ODIOASE NKVD-ISTE....KILLER PLATIT AL SECURITATII BOLSEVICE...TERORIST CARE TRAGE DIN TOATE POZITIILE.....EVIDENT CA DRAGNEA NU ARE CURAJ SA ZICA NICI PAS.....TOTI SECURISTII ASTIA SUNT COMPLICI INTRE EI LA TOATE PORCARIILE...SE LING IN FUND RECIPROC HIENELE CA SA-SI CURETE BOTURILE PLINE DE SANGE..PUPA INELUL NASULUI,PRECUM COSA NOSTRA....CLICA SATANISTO-MAFIOTA DE CRIMINALI...CAND URMEAZA SI PROCURORII MILITARI CARE L-AU TINUT IN BRATE PE TERORIST...POATE AU CHEF SA DEA NISTE DECLARATII LA HAGA PENTRU CRIME IMPOTRIVA UMANITATII....ASASINATE MAFIOTE POLITICO-TERORISTE FACUTE LA ORDIN
CONSTIINTA STRICATA
02 Iul 2016

A fost gorila lui Miron Cosma in iunie 1990 si pe urma . La pupat in cur si a contribuit la batalia de la Costesti , cind ia batut si sechestrat , pe colegi lui Politisti . Sa fie blestemat de studenti si morti , tiganul inputit , nepotul lui Iodanescu
Random imageUltimele stiri

loading...