2019-04-26 03:17


Liviu Dragnea: Guvernului să aloce la rectificarea bugetară sumele necesare pentru a plăti în avans subvențiile către fermieri

 |  13:56
Liviu Dragnea: Guvernului să aloce la rectificarea bugetară sumele necesare pentru a plăti în avans subvențiile către fermieri

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat miercuri, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că solicită Guvernului să aloce la rectificarea bugetară sumele necesare pentru a plăti în avans subvențiile către fermieri.

"Solicit Guvernului să aloce la rectificarea bugetară banii necesari pentru a plăti în avans subvențiile către fermieri. Este o măsură bună pe care PSD a prevăzut-o în programul de guvernare. Guvernul ZERO are 29 de miliarde necheltuiți și acești bani ar trebui să meargă către români. Ar fi și o reparație pentru disprețul cu care tehnocrații i-au tratat pe fermieri în 2015, întârziind cu 8 luni plata subvențiilor", a menţionat Liviu Dragnea.

Liderul social-democrat a susţinut că PSD a lăsat o creștere economică ce a adus mai mulți bani la buget pentru investiții și pentru creșteri de salarii.

''Guvernul ZERO nu a folosit acești bani și va avea în buzunare 29 de miliarde necheltuiți la final de an. Același guvern care a blocat creșterea salariilor medicilor și profesorilor cu 15%. PSD vrea să ia banii de la Guvernul ZERO, unde sunt blocați acum, și să îi ducă în buzunarele celor care ne educă tinerii și au grijă de viața românilor", a completat Liviu Dragnea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-23

TAGURI: liviu dragnea, guvern, aloca, rectificare, bugetara, suma, plateste, avans, subventii, fermier
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ADRIAN
23 Noi 2016

Stiti de ce agita asta atat de mult cu fermierii? Are prin interpusi complexul de porci de la Salcia Teleorman. De aia zicea el ca da 10.000 Euro pentru 200 de porci subventie, nu ca l-ar durea pe el sufletelul. De ce cat a fost Puie Monta nu a tipat?
ANONIM
23 Noi 2016

BAI PUI DE MILITIAN CINE TE ATATA SA DOVEDESTI CA ESTI DIN CE IN CE MAI TAMPIT SI MAI CRETIN??
ANONIM
23 Noi 2016

PUSCARIASUL DE TELEORMAN SPERA SA ADUNE VOTURI DE LA AGRICULTORI AMAGINDU-I CU FEL DE FEL DE MINCIUNI STALINISTE. CONDAMNATULE CAND AI MARIT TAXELE PRIN NOUL COD FISCAL PENTRU PFA NU TE-AI MAI GANDIT LA AGRICULTORI ? CAND AI INTRODUS SUPRAACCIZA LA COMBUSTIBIL SI TAXA PE STALP NU TE-AI MAI GANDIT LA AGRICULTORI ?.TI-AI BATUT JOC DE ROMANIA SI TU SI PLAGIATORUL CORUPT.SUNTETI NISTE LICHELE SI VOI SI AIA CARE VOTEAZA CORUPTI SI PLAGIATORI.
Random imageUltimele stiri


STARBAG