2019-02-20 00:02


Liviu Dragnea îl SUSȚINE în continuare pe Darius Vâlcov: ”A fost doar un GEST NEFERICIT”

 |  18:20
Liviu Dragnea îl SUSȚINE în continuare pe Darius Vâlcov: ”A fost doar un GEST NEFERICIT”

Liviu Dragnea i-a luat apărarea luni lui Darius Vâlcov, consilierul premierului Dăncilă, și a declarat că acesta ”nu trebuie demis sau să demisioneze”. Dragnea s-a arătat iritat de multele întrebări puse de ziaristi pe tema celor două postări ale lui Vâlcov.

”A fost o postare privată, poate fi un gest nefericit”, a spus Dragnea când a fost întrebat despre postarea în care Vâlcov a publicat fișa medicală a unui protestatar anti-PSD.

În ceea ce privește postarea în care Vâlcov l-a comparat pe Iohannis cu Hitler, Dragnea a spus că ”în virtutea faptului că sunt un susținător recunoscut al organizațiilor evreiești cred că nu poate fi acuzat Vâlcov de alte lucruri”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-09-03

TAGURI: liviu dragnea, darius valcov, consilier, postari, psd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
03 Sep 2018

CINE VORBESTE DESPRE STATUL PARALEL….???? https://www.comisarul.ro/articol/dezvaluire-dragnea-recrutat-de-un-serviciu-secret-_955117.html
AMONIMIS
04 Sep 2018

dragneo, mars in mortzii ma-ti impreuna cu gunoiul asta de valcov la puscarie si sa iesiti de acolo cand o sa va zic yo. Futu-va mortzii in gura de gunoaie comunistoide!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...