Liviu Dragnea intervine în SCANDALUL din TVR: ”Dacă e așa, nu mai are susținere...”
2018-08-21 05:25


Liviu Dragnea intervine în SCANDALUL din TVR: ”Dacă e așa, nu mai are susținere...”

 |  21:51
Liviu Dragnea intervine în SCANDALUL din TVR: ”Dacă e așa, nu mai are susținere...”

Președintele PSD, Liviu Dragnea reacționează după întregistrările publicate joi de Dragoș Pătraru și echipa Starea Nației în care directoarea TVR, Doina Gradea îi jignește pe jurnaliștii redacției de știri.

”Liviu Dragnea: Nu am văzut înregistrările, nici nu am auzit, nu le-am citit. O să mă uit pe ele, sper să nu fie ceva foarte grav. Dacă e ceva foarte grav...

Reporter: A numit-o cap de porc pe o colegă!

Liviu Dragnea: Aoleu! Poate o să spună că a fost un soft care a modificat vocea. Lăsați-mă să citesc, nu are niciun fel de susținere, dacă e așa” scrie Stiripesurse.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-05-03

GALERIE MEDIA

Citeste si:
SCANDAL în TVR: Opoziția cere demisia directorului general după dezvăluirile lui Dragoș Pătraru

TAGURI: psd, liviu dragnea, scandal, tvr, starea natiei, dragos patraru

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ION
10 Iul 2018

În TVR s-a format o gască băsistă /sorosistă care prezintă cel puţin părtinitor, dacă nu distorsionat stirile astfel că acest Dragos Pătraru este un propagandist care pune în practică metoda străveche a dezinformării prin asezarea minciunii în "capul mesei" şi repetrea ei până la saturaţie ştiut fiind că ceva, ceva se va prinde de unii cititori/ascultători/telespectatori.
INFINITY
22 Iul 2018

ION este retardat mintal, propun sa strangem bani pentru aceasta persoana cu dizabilitati mintale. Mai rar am vazut asa delir, v-ati lovit la cap can ati fost mic domnu' ION? Aceasta poveste cu soros si statul paralel prinde la aia ai vostrii de pe sate care inca nu au vazut cum arata un oras, cum arata un bloc, vin direct din grote si stau ca niste jaloane la protest pentru o franzela si tigari la bucata
ION
04 Aug 2018

Infinity, te simţi cu musca pe căciulă. Prin comentariul tău de om incult şi primitiv ai confirmat ceea ce vă caracterizează : numicnicia, intoleranţa, minciuna, răutatea şi alte asemenea "calităţi" de care sunteţi foarte mândri. Eu am convingerea că vi se potriveşte precum mănuşa proverbul "Prostul nu e prost destul dacă nu e şi fudul". Si dacă vrei să mai ştii un lucru este de preferat "grota" în care trăiesc oameni cu credinţă şi care muncesc pentru această ţară, "#oraşului mahala" construit de voi seară de seară.
Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...