2019-01-18 22:56


Liviu Dragnea, INVITAT de premierul Benjamin Netanyahu să viziteze Israelul

 |  13:07
Liviu Dragnea, INVITAT de premierul Benjamin Netanyahu să viziteze Israelul

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, l-a invitat pe liderul PSD Liviu Dragnea în Israel, potrivit unei invitaţii prezentate de Antena 3, fără a se preciza însă data la care preşedintele PSD va merge. Nu este exclus ca deplasarea să aibă loc în acelaşi timp cu cea a premierului Viorica Dăncilă.

Conform Antena 3, Benjamin Netanyahu i-a trimis o scrisoare preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, prin care îl invită pe acesta la Ierusalim. Subiectul scrisorii pare a fi unul general, dar mesajului i se adaugă o notă personală, la final. Oficialul îl invită pe Dragnea să discute chestiuni legate de cooperare şi viitor.

De altfel, potrivit unui memorandum intern al Camerei Deputaţilor, deputatul Silviu Vexler, reprezentantul în Parlamentul României al Federaţiei comunităţilor Evreieşti din România, este membru al delegaţiei care îl va însoţi pe Adrian Mlădinoiu, secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului, în vizita oficială în Statul Israel (22 - 25 aprilie 2018)

”Domnul Vexler participă la delegaţia care îl va însoţi pe domnul Adrian Mlădinoiu, secretar de stat la SG, în vizita oficială în Statul Israel, 22 - 25 aprilie”, a spus în şedinţa Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor vicepreşedintele Gabriel Vlase.

Şi premierul Viorica Dăncilă va efectua, miercuri şi joi, o vizită în Israel, potrivit unor surse oficiale, după ce săptămâna trecută Guvernul a adoptat un memorandum pentru mutarea ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-04-24

Mai multe imagini:
Liviu Dragnea, INVITAT de premierul Benjamin Netanyahu să viziteze Israelul
zoom

TAGURI: Liviu Dragnea, benjamin netanyahu, israel,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BOOYAKA
24 Apr 2018

I-au pregatit plicul!
ANONIM
24 Apr 2018

@Booyaka II VA FAVORIZA MAIDANEZULUI de dambovita SA RAMANA IN ISRAIEL acordandu-i azil politic si o pestera cat mai secreta ca ascunzatoare. El ore sau zile multe nu mai are in functie publica!?!
Random imageUltimele stiri

loading...