2019-01-20 00:54


Liviu Dragnea: Klaus Iohannis trebuie audiat la DIICOT în dosarul Black Cube

 |  07:43
Liviu Dragnea: Klaus Iohannis trebuie audiat la DIICOT în dosarul Black Cube

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, că preşedintele Klaus Iohannis ar fi trebuit audiat la DIICOT în dosarul Black Cube, în cazul în care informaţiile apărute în presă ar fi adevărate.

"Mi-a arătat cineva ce a apărut în presă, nici nu era un document foarte mare. Nu am alte informaţii. Dacă acel document este real, adică dacă acel document este o parte reală dintr-o declaraţie (...) şi se află la dosar la DIICOT, bănuiesc, prima întrebare pe care mi-o pun este: de ce nu a fost chemat preşedintele la audieri? Pentru că pe oricare alt cetăţean din România, dacă era menţionat în acest dosar sau în altele era chemat imediat, eventual şi cu mascaţii, să dea explicaţii pentru asta. Repet, dacă acest document nu este o făcătură şi nu a apărut în presă contrafăcut", a afirmat Liviu Dragnea, potrivit Mediafax.

Preşedintele PSD a mai precizat că ar fi greu de acceptat ca preşedintele să folosească ''acest tip de operaţiune profund ilegală''.

''Practic, pentru ce, după cum ar reieşi din acel document, să o dea jos pe Kovesi. Că, practic, asta era ţinta Black Cube-ului după cum am văzut în ultimele luni de zile. Asta ar fi o dovadă maximă de ipocrizie, la televizor vii şi spui că tu susţii lupta anticorupţie şi pe cea care conduce această luptă Codruţa Kovesi şi tu, de fapt, în subteran, în mod ocult, vrei să o dai jos. Dacă acel document este real, faptul că până acuma nu a fost chemat la audieri este inadmisibil. Preşedintele nu poate să fie trimis în judecată, dar nu scrie nicăieri în Constituţie că nu poate să fie cercetat, nu există această prevedere şi nu există această imunitate. Repet, dacă ceea ce e acolo e real", a subliniat Liviu Dragnea. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-22

TAGURI: liviu dragnea, klaus iohannis, audiat, diicot, dosar, black, cube
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
22 Oct 2016

DRAGNEO....NICI COPIII DE GRADINITA NU TE CRED...ESTI PENIBIL>>>>CE E CU TINE TE-AI FACUT PROCUROR MAI NOU?.....JUSTITIA VOASTRA PIZ-DISTA E CEA CARE NE-A JEFUIT 26DE ANI DUPA CE IN DECEMBRIE 1989 A TRAS CU KALASNIKOVURILE PE STRADA...CHIAR NU ESTI CURIOS SA VEZI CINE SUNT "TERORISTII"LUI ILIESCU?...S-AR PUTEA SA FIE MULTI DINTRE TOVARASII TAI PIZ-DISTI......SAU CEI CU MAFIA IMOBILIARA PENTRU CARE "PROPRIETATEA E UN MOFT".....CAPITALISTII "KUSHER" DE CUMETRIE.....TOT DE LA VECHIUL F-S-N.........CE SA VEZI
Random imageUltimele stiri

loading...