2019-05-19 20:24


Liviu Dragnea, mesaj de ULTIMĂ ORĂ în urma atacului terorist din Franţa

 |  19:09
Liviu Dragnea, mesaj de ULTIMĂ ORĂ în urma atacului terorist din Franţa

Liviu Dragnea, preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, transmite un mesaj de solidaritate cu poporul francez în urma atacului terorist care a avut loc vineri, 23 martie.

 

"Condamn cu fermitate acțiunea teroristă care a avut loc în sudul Franței și îmi exprim întreaga solidaritate față de poporul francez. Gândurile mele se îndreaptă către familiile îndoliate ale victimelor și către toți cei afectați", scrie Liviu Dragnea pe pagina sa de Facebook.

Cel puţin trei persoane şi-au pierdut viaţa şi alte două au fost rănite vineri în cursul a trei atacuri comise în sudul Franţei de un bărbat care şi-a declarat apartenenţa la gruparea jihadistă Statul Islamic, relatează France Presse. Autorul celor trei atacuri din Carcassonne şi Trebes (sudul Franţei) a fost ucis în urma asaltului forţelor de ordine la supermarketul din Trebes, unde acesta se retrăsese cu un jandarm luat ostatic, precizează agenţia de presă citată de stiripesurse.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-23

TAGURI: dragnea, atac terorist, franta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
23 Mar 2018

LA CAT E DE INFANTIL SI LABIL LUI II ESTE FRICA SI DE UN PART TRAS LANGA EL..............
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
23 Mar 2018

sa le ofere la francezi niste casete cu LAMBADA din BRAZiLIA sau locuri de cazare la BUNKERUL din FORTALEZZA pe sistemul time-sharing.....concluzie......CirC si TiGANiE din PrAZILIA de TELE-MOrMAN
ANONIM
24 Mar 2018

Iar noi avem banditi nostri bastinasi
Random imageUltimele stiri


STARBAG