2019-01-16 16:21


Liviu Dragnea, mesaj pentru social-democrați: ”Nu faceți JOCUL lui Iohannis”

 |  21:23
Liviu Dragnea, mesaj pentru social-democrați: ”Nu faceți JOCUL lui Iohannis”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut vineri discuţii informale prelungite cu „cei mai importanţi” lideri ai partidului, cărora le-a cerut „să nu facă jocul lui Iohannis” la şedinţa CExN al partidului care se va desfăşura sâmbătă, la Neptun, au declarat pentru MEDIAFAX surse din PSD.

Surse social-democrate au declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că preşedintele PSD Liviu Dragnea a discutat, în cursul zilei, cu „cei mai importanţi lideri" din partid şi le-a spus acestora că îşi doreşte ca la şedinţa CExN al PSD de la Neptun, programată pentru sâmbătă, partidul să iasă cu un mesaj de unitate.

Dragnea le-a cerut liderilor PSD „să nu facă jocul lui Iohannis", au spus sursele citate.

Discuţile dintre liderii PSD şi preşedintele partidului au avut loc pe fondul propunerii senatorului Ecaterina Andronescu de schimbare a Guvernului şi de înlocuire a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-09-01

TAGURI: psd, liviu dragnea, iohannis, cex
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MACACPEDRAC-NEA
01 Sep 2018

AI VREA SA FACA JOCUL TAU BAI PENALULE MANELIST ? DUPA CE I-AI STRICAT NUNTA LUI FITU DANSIND CA UN TARAN IN BATATURA , VREI SA STRICI SI VIITORUL TARII ?
GAII NAZISTI HOMALAI !
01 Sep 2018

Este treaba lui cum a dansat si unde ,gaylor prosti !
ANONIM
01 Sep 2018

PRIN POLITICA IN ROMANIA ESTE PROMOVATA HOTIA SI NU MERITOCRATIA. KKTI CONDUC IN LOC SA PUTA IAR CONDUCATORII ADEVARATI NU POT CONDUCE DE KKTI. CU PROSTUL NESCOLARIZAT TE LUPTI PUTIN SI AI SCAPAT DAR DUCI O LUPTA COLOSALA CU PROSTUL CARE ARE SCOALA (adica diplome cumparate). PROSTUL DACA NU-I SI FUDUL PARCA NU-I PROST DESTUL.
MANIPULARE BOLSEVICA.
01 Sep 2018

Analfabetii si cretinii din psd sunt manipulati de puscarias folosindu-se de numele presedintelui. In realitate insa cu drak-nea in fruntea partidului se vor duce de râpa. El face acest joc doar pentru persoana lui. Tzelul suprem sa scape de puscarie el si borfasii din teritoriu , partidul nu conteaza. La câta prostie e in interiorul acestei organizatii mafiote nu ai ce sa le ceri.
ANONIM
01 Sep 2018

Foarte bine ca sunt manipulati Doar n ai vrea sa pupa si sa linga un homalau sas hot sau un spiralist bubos vandut strainatatii bautor de pisatTelul suprem este sa va futem in gat pe toti homalaii nazisti
Random imageUltimele stiri

loading...