2018-11-21 04:03


Liviu Dragnea, noi atacuri la adresa lui Dacian Cioloş în privinţa creşterii salariilor

 |  12:59
Liviu Dragnea, noi atacuri la adresa lui Dacian Cioloş în privinţa creşterii salariilor

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat marţi, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că social-democraţii vor susţine creşterea salariilor în Parlament şi o vor pune în aplicare la guvernare. Dragnea îi întreabă pe preşedintele Iohannis şi pe premierul Dacian Cioloş de ce se opun creşterii salariilor din educaţie şi sănătate cu 15%, în condiţiile în care România a avut cea mai mare creştere economică din UE.

''Klaus Iohannis s-a lăudat într-un discurs de astăzi dimineaţă cu creşterea economică făcută posibilă de guvernarea PSD. Cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeana, ne spune. Şi atunci, domnule Preşedinte, de ce vă opuneţi, împreună cu guvernul tehnocrat, creşterii salariilor din educaţie şi sănătate cu 15%? Vreau să vă garantez ceva: vom susţine creşterea salariilor în Parlament şi o vom pune în aplicare la guvernare, pentru că aşa aducem creşterea economică în buzunarul românilor'', a scris Liviu Dragnea. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-01

TAGURI: liviu dragnea, atac, dacian ciolos, crestere, salariu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ION POPESCU
01 Noi 2016

Dracneo, tată, am renunțat, cu mulți ani în urmă, să mai cred în poveștile condamnaților penali, inclusiv cei care mai bâjbâie în fruntea mizerabilă a politicii din România. La fel ca și falsul doctor, Pie Monta, una zici și alta fumezi, Dracneo! De ce nu începi cu înființarea unor librării în județul Teleorman? de ce nu ne arâți că ai bun-simț, depunându-ți demisia de ”onoare” din rândul politrucilor? de ce crezi că (încă) o promisiune îți va folosii? de ce nu ai scos, cât ai fost la guvernare, taxele ”abuzive” aplicate de către decolorații marinarului? de ce ești așa de bogat stând în fruntea unui partid care spune că apăra păturile sărace? De ce ne minți, Dracneo? În ultima vreme vă lăudați cu faptul că voi, pisdițtii, ați avut întotdeauna creștere economică - atunci când ați guvernat; de ce nu ați mărit voi salarile? de ce continuați să păcăliți oamenii cu tembelizorul? Dracneo, tată, vei promii pedeapsă pentru toate abuzurile contra fraților români! Așa să ne ajute Dumnezeu! După cum scrie în Jurământul depus...
ANONIM
01 Noi 2016

E din politica PSD si ar fi putut spune ca vor impozita afacerile liberalilor, dar nu au spus, deci, se poate concluziona ca nu au surse de finantare desi zisera ca "ar lua de la bogati sa dea la saraci" ?
ANONIM
01 Noi 2016

Masurile populiste nu sunt bune ptr. economia tarii.
Random imageUltimele stiri


loading...