2018-12-11 11:10


Liviu Dragnea, noi critici la adresa cuplului minunat Iohannis - Cioloş

 |  07:59
Liviu Dragnea, noi critici la adresa cuplului minunat Iohannis - Cioloş

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, că am fost hrăniţi cu speranţa aderării în spaţiul Schengen de „cuplul minunat” Klaus Iohannis – Dacian Cioloş.

''România şi-a îndeplinit toate condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească, aşa cum scria şi în documente pentru a fi admisă. De ce nu suntem admişi în Schengen? E bine pentru Europa lucrul ăsta? Am auzit sau am fost hrăniţi cu speranţă de câteva luni de zile şi de preşedintele Iohannis şi de Dacian Cioloş, acest cuplu minunat. De la domnul Iohannis, care are relaţii foarte bune în Europa, şi de la domnul Cioloş care, la fel, este prieten la cataramă cu domnul Junker, am înţeles că vom fi primiţi în Schengen doar datorită lor. Nici măcar nu au fost în stare să menţină pe ordinea de zi la Consiliul JAI zilele trecute acest subiect'', a afirmat Liviu Dragnea, potrivit Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-22

TAGURI: liviu dragnea, critici, cuplu, minunat, iohannis, ciolos
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
22 Oct 2016

Acest puscarias notoriu nu se dezminte.Dupa ce a introdus un sac de taxe si impozite in guvernarea plagiatorului corupt (taxa pe cladiri supraacciza la benzina taxa de mediu codul fiscal care a inchis 13000 de PFAuri ) etc ne da lectii de guvernare .
Random imageUltimele stiri


loading...