2018-12-18 16:02


Liviu Dragnea: Nu am de gând să mă evapor, să fug din PSD

 |  07:30
Liviu Dragnea: Nu am de gând să mă evapor, să fug din PSD

Liviu Dragnea a declarat miercuri, după ședința Comitetului Executiv Național al PSD, că, deși a demisionat din funcția de președinte executiv al PSD, nu pleacă din partid. Dragnea a ţinut să precizeze că nu are de gând „nici să se evapore, nici să fugă din PSD”.

”Am spus mai demult că demisia din funcția de președinte executiv este, în primul rând, un act de demnitate. Îmi asum declarația cu o mică formă de protest pentru că consider că decizia este nedreaptă. Nu am de gând nici să mă evapor, nici să fug din partid. Rămân în continuare la dispoziția partidului, cu toată priceperea mea și cu toată expertiza mea și cu toată autoritatea mea, lucru recunoscut și susținut de toți colegii”, a afirmat Liviu Dragnea.

Fostul ministru a mai spus că de acum înainte va coordona programul PSD pentru perioada 2016-2020 și îl va sprijini pe Victor Ponta în acțiunile guvenamentale.

”În CExN s-a hotărât că este nevoie de cineva care să facă această muncă, de a coordona realizarea ofertei politice a PSD pentru perioada 2016-2020. Îl voi sprijini pe primul ministru, domnul Victor Ponta, în acțiunea guvernamentală, ca relaționare între partid și membrii PSD din Guvern. De asemenea, voi fi partener cu Victor Ponta în toate relațiile cu partenerii politici, respectiv la negocierile politice care au loc în coaliție”, a precizat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea și-a dat demisia din funcția de președinte executiv al PSD, precum și din cea de ministru al Dezvoltării, după ce a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare în dosarul Referendumului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-28

TAGURI: liviu, dragnea, nu, are, gand, evapora, fuge, psd, pleaca, partid, demisioneaza
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...