2019-02-16 05:51


Liviu Dragnea, o nouă solicitare la adresa PNL privind majorarea salariilor

 |  11:59
Liviu Dragnea, o nouă solicitare la adresa PNL privind majorarea salariilor

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat marţi, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că solicită PNL să-și retragă plângerea făcută la CCR privind Ordonanța 20/2016 care vizează majorările de salariu din Educație și Sănătate.

"Solicit PNL să retragă plângerea făcută la CCR referitoare la legea prin care creșteam salariile personalului din Educație și Sănătate cu 15%, eliminând astfel inechitățile introduse prin Ordonanța 20 de 'Guvernul Zero'. Sute de mii de români așteaptă această lege, oameni care au grijă de educația copiilor și de sănătatea tuturor. De abia în momentul în care vor retrage această plângere, va exista cineva în România care să îi ia în serios pe cei de la PNL când vorbesc despre legea salarizării", a scris Liviu Dragnea. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-15

TAGURI: liviu dragnea, solicitare, pnl, majoreaza, salariu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
15 Noi 2016

Domnul Liviu Dragnea propune in acelasi timp si nerespectarea legislatiei votata anterior sau cu ocazia modificarilor legislative propune si abrogarea unor articole din acte normative anterioare, acte normative care ar putea fi probabil chiar si de nivel superior ?
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...