2018-12-19 01:48


Liviu Dragnea: Obiectivul principal al lui Cioloş - organizarea de alegeri corecte

 |  13:57
Liviu Dragnea: Obiectivul principal al lui Cioloş - organizarea de alegeri corecte

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că obiectivul principal al Guvernului Dacian Cioloș în domeniul electoral este acela de a organiza alegeri corecte.

"Eu sunt curios, dacă acest guvern are acest obiectiv, cum îl poate duce la îndeplinire. Chiar sunt foarte curios dacă Guvernul tehnocrat Cioloș vrea să modifice legislația electorală prin ordonanțe de urgență, pentru că în Parlament nu putem intra cu asemenea modificări. De asemenea, cred că cine a lucrat la programul de guvernare ar fi trebuit să se uite puțin și în deciziiile Curții Constituționale care spun că nu se poate modifica legea electorală mai devreme de un an înainte de alegeri. Or, din câte știu, alegerile locale, dacă nu le vor modifica sau amâna, au loc cam în prima duminică a lunii iunie. Deci, nu se mai poate reveni la această legislație", a precizat președintele PSD, fiind întrebat în legătură cu faptul că în programul de guvernare anunțat de Dacian Cioloș este invocată necesitatea modificării legislației electorale, transmite Agerpres.

Liviu Dragnea a mai spus că legea alegerilor parlamentare este "adoptată, promulgată, în vigoare".

"Eu cred că Guvernul Cioloș are ca principal obiectiv, în ceea ce privește alegerile, să organizeze alegeri corecte", a completat Liviu Dragnea. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-16

TAGURI: liviu dragnea, obiectiv, principal, ciolos, organizeaza, alegeri, corecte
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...