2018-11-17 00:27


Liviu Dragnea: OUG privind salariile demnitarilor trebuie respinsă

 |  07:50
Liviu Dragnea: OUG privind salariile demnitarilor trebuie respinsă

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că OUG privind salariile demnitarilor trebuie respinsă ”categoric”, cu prima ocazie în care va fi cvorum, lucru greu de realizat în această legislatură.

"Aşteptăm un cvorum. Ce vă pot spune, cu siguranţă, prima dată când va fi pe ordinea de zi şi vom avea cvorum, această Ordonanţă, în opinia mea, trebuie picată, categoric. Eu am înţeles că s-a pierdut prin sertare, prin holurile astea foarte lungi de la Parlament, sunt colegi de-ai mei care, sigur, influenţaţi de alte instituţii, care au început să plângă, care au venit cu tot felul de argumente că trebuie să rămână în vigoare. Poziţia mea este foarte clară, acea ordonanţă trebuie picată", a afirmat Liviu Dragnea, potrivit news.ro.

În opinia preşedintelui PSD, sistemul de salarizare trebuie repus pe baze normale.

"Atât timp cât noi nu ne refacem, nu restructurăm sistemul de salarizare, să-l punem pe baze normale, în condiţiile în care-i văd pe aceşti membri ai Guvernului cum mint, cum manipulează şi cum se opun unei măriri de 15% pentru categorii largi de români, dar ei beneficiază de acele salarii foarte mari, ca să nu zic altfel, eu vă spun că, cu prima ocazie în care pot, acea Ordonanţă va trebui să fie picată. Această Ordonanţă va pica, cu prima ocazie când se va putea, şi reţineţi declaraţia mea", a completat Liviu Dragnea.

Social-democratul a susţinut că un vot de respingere a Ordonanţei privind salariile demnitarilor va fi destul de greu de dat în această legislatură, dar ”niciodată nu e imposibil”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-08

TAGURI: liviu dragnea, oug, salariu, demnitar, trebuie, respinge
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
08 Noi 2016

Si legea pensiilor speciale trebuia respinsa.
Random imageUltimele stiri


loading...