2018-12-16 13:16


Liviu Dragnea: Politicienii responsabili de la Bucureşti trebuie să sprijine consistent Guvernul de la Chişinău

 |  07:59
Liviu Dragnea: Politicienii responsabili de la Bucureşti trebuie să sprijine consistent Guvernul de la Chişinău

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, referitor la desemnarea lui Pavel Filip în funcţia de prim-ministru al Republicii Moldova, că este datoria politicienilor responsabili de la Bucureşti de a sprijini consistent Guvernul de la Chişinău.

"Acum este şi de datoria politicienilor responsabili de la Bucureşti de a sprijini consistent Guvernul din Republica Moldova pentru ca cetăţenii de acolo să înţeleagă că acest parcurs european în final înseamnă dezvoltare şi bunăstare pentru fiecare dintre ei. Le dorim succes şi vor avea tot sprijinul nostru", a afirmat Liviu Dragnea, la Piatra Neamţ, potrivit Mediafax.

Preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, l-a desemnat premier pe Pavel Filip, acesta fiind susţinut de majoritatea parlamentară, informează Unimedia.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-16

TAGURI: liviu dragnea, politician, responsabil, bucuresti, sprijina, consistent, guvern, chisinau
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


IPOCRITUL
16 Ian 2016

DAR CETATENII ROMANI CAND SUNT SPRIJINITI CONSISTENT? CAND AJUNG TINTIT AJUTOARELE LA CEI IN NEVOIE REALA, MAI ALES LA PERSOANELE CU HANDICAP ORI LA NATIONALIZATII DEMOCRATI DATORITA CORUPTIEI DIN PARLAMENTUL ROMANIEI -- PEPINIERA CUMULATORILOR DE VENITURI BUGETARE NENUMARATE SI NELIMITATE -- PENSII, SALARII, CONSILII DE ADMINISTRATIE, ALTE AVANTAJE SI, INDEMNIZATII SPECIALE FIINDCA SUNT COMPLICI LA JEFUIREA ROMANIEI, AU DESFASURAT NENUMARATE ALTE ACTIVITATI REMUNERATE PE PERIODA MANDATELOR SI NU AU FACUT NIMIC PENTRU PENSIONARII CIVILI, DECAT SA-LE MANANCE BANII DE PENSII SI SA-I DEA LA ARMATA DE GENERALI CU TOIUL CARE NU AU LUPTAT NICIUNDE, DECAT PE LANGA ARABII CARE JEFUIESC ROMANIA!
STOP
16 Ian 2016

VREM LEGISLATIE CLARA: CONDAMNATII DEFINITIV CU SUSPENDARE NU AU CE SA MAI CAUTE 10 ANI IN PARLAMENT, PRIMARII SI GUVERN SI, FARA INDEMNIZATII SPECIALE -- INDIFERENT PENTRU CE AU FOST CONDAMNATI, CU EXCEPTIA ACCIDENTELOR AUTO! NE-AM SATURAT SA FACA GENERALII CONDAMNATI CU SUSPENDARE -- DOBRITOIU , ETC --LEGI IN PARLAMENT SI SA DEA SFATURI LA TELEVIZOR, CONTRA COST -- NE ESTE GREATA DE EI!
Random imageUltimele stiri


loading...