2019-01-24 00:44


Liviu Dragnea, precizări despre posibilitatea demiterii unui şef de serviciu

 |  10:51
Liviu Dragnea, precizări despre posibilitatea demiterii unui şef de serviciu

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri seara, că social-democraţii nu se vor opune dacă președintele Klaus Iohannis va cere demisia, din motive serioase, unui șef de serviciu.

"Dacă președintele României o să-i ceară demisia unui șef de serviciu, SIE să spunem, cu motive serioase, care țin de funcționarea instituției respective, nu ne opunem. Ne vom opune dacă i se cere demisia pur și simplu, indiferent că i-o cere președintele Iohannis sau altcineva, pentru că noi am votat împotriva lui MRU (Mihai-Răzvan Ungureanu - n.r.) ca director al SIE. Dar acum vorbim de stabilitatea unui serviciu secret, care este conectat cu o rețea de servicii secrete ale partenerilor noștri strategici și pentru țară e importantă stabilitatea și pentru conexiunea lor. Dar, dacă președintele, vreodată, pentru că discutam de o informație pe surse, o să-i ceară demisia lui Răzvan Ungureanu sau a altuia, cu motive întemeiate, nu ne vom opune, dacă motivele vor fi serioase", a precizat Liviu Dragnea, la o emisiune televizată.

Chestionat cum comentează informațiile apărute pe surse potrivit cărora liderul UNPR, Valeriu Steriu, ar putea fi viitorul șef al SIE, Liviu Dragnea a spus: "Și pentru un post de director la SIE să încerci să răstorni atâtea lucruri, să duci aproape spre final un partid?"


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-07-02

TAGURI: liviu dragnea, demitere, sef, serviciu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
02 Iul 2016

BAI ORDINARE CAT TUPEU POTI SA AI PUI RETARDAT DE MILITIAN AI BAGAT JUD TR IN SCLAVAGISM SI TREBUIE SA PLATESTI CRETINULE.
Random imageUltimele stiri

loading...