2018-12-13 22:16


Liviu Dragnea: PSD nu este de acord cu alegeri anticipate

 |  14:56
Liviu Dragnea: PSD nu este de acord cu alegeri anticipate

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că social-democraţii nu sunt de acord cu alegerile anticipate deoarece acest lucru ar însemna ca România să fie condusă de un guvern instabil.

”Premierul a venit la coaliție, a informat toți liderii despre motivele demisiei. Am stabilit că, după ce premierul azi va transmite la Cotroceni demisia și propunerea ca Dușa să fie interimar, vom aștepta chemarea la Cotroceni pentru consultări și vom face o propunere de prim-ministru care să poată întruni susținere în Parlament. Vom face o propunere care să țină cont de evoluția din societate și de solicitări. În continuare nu agreem propunerea PNL de a se organiza alegeri anticipate. Ar însema că de azi câteva luni să fie un guvern instabil cu un premier interimar, or trebuie adoptată legea bugetului și vine iarna, iar un guvern instabil nu poate ține sub control”, a afirmat Liviu Dragnea, potrivit b1.ro.

Preşedintele PSD a mai spus că propunerea social-democraţilor va fi una care să aibă susţinerea Parlamentului.

„Coaliția este stabilă, dar vom face o propunere care sperăm să fie acceptată de Iohannis. Nu vom face o propunere care să nu aibă susținere în Parlament. Trebuie gestionată situația cu cumpătare și responsabilitate. Nu vă pot spune numele pentru că vreau să-l propun președintelui. Vreau să respect regulile constituționale și de bun simț, nu vreau să-l anunț pe președinte prin presă”, a afirmat preşedintele PSD.

Liviu Dragnea a ţinut să precizeze că „premierul nu trebuie să fie neapărat de la PSD, dar PSD vrea la guvernare pentru a duce la capăt proiectele începute”. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-04
Citeste si:
PNL cere alegeri anticipate printr-un acord politic
UPDATE. După Victor Ponta, şi primarul Sectorului 4, Piedone a DEMISIONAT
UPDATE. Premierul Victor Ponta DEMISIONEAZĂ de la conducerea Guvernului

TAGURI: liviu dragnea, psd, nu, acord, alegeri, anticipate
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...