2018-11-18 08:21


Liviu Dragnea: PSD nu va organiza nicio formă de protest la defilarea de Ziua Naţională

 |  18:23
Liviu Dragnea: PSD nu va organiza nicio formă de protest la defilarea de Ziua Naţională

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat miercuri, într-un comunicat de presă, că social-democraţii nu vor organiza nicio formă de protest sau manifestare negativă la defilarea de Ziua Naţională.

„În legătură cu informațiile apărute în presă, potrivit cărora PSD intenționează să organizeze mâine, la defilarea de Ziua Națională, un miting de protest, ca urmare a neinvitării unor lideri PSD și ALDE la evenimentele de 1 Decembrie, precizez că: Partidul Social Democrat nu organizează nicio formă de protest sau manifestare negativă", se arată în comunicatul citat.

Liviu Dragnea susţine că a primit informații potrivit cărora "se încearcă atribuirea PSD a unor altercații prin infiltrarea", în zona unde se vor afla liderii PSD, printre oameni, a unor "provocatori profesioniști", cu scopul de a "culpabiliza" PSD.

"Atrag atenția instituțiilor statului care veghează, potrivit legii, la buna desfășurare a evenimentelor cu public numeros — Poliția, Jandarmeria, SPP, Brigada Antitero, să acționeze profesionist și în interesul cetățenilor. În caz contrar, vor fi singurii responsabili pentru posibila degenerare a paradei militare sau permiterea derulării unor incidente reprobabile. Îi asigur pe toți românii că PSD este un partid care respectă istoria poporului nostru, valorile tradiționale și care dorește ca 1 Decembrie să fie o zi a bucuriei de a fi român și a speranței că țara pe care o lăsăm copiilor noștri va fi una mai bună, liberă și prosperă", a completat Liviu Dragnea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-30

TAGURI: liviu dragnea, psd, nu, oragnizeaza, nicio, forma, protest, defilare, ziua, nationala
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PENALII PSD
30 Noi 2016

PENALII DE PE LISTELE MAFIEI BOLSEVICE p.s.d. POT ORGANIZA PROTESTE CU PRIVIRE LA TRECEREA LOR PE LISTELE RUSINII PENTRU ALEGERI. NU EXISTA NICI O LISTA p.s.d. PENTRU ALEGERI SA NU AIBA UN PENAL SAU PLAGIATOR PE EA. MIZERIILOR MAI VRETI SI INVITATII LA COTROCENI ? MAI BINE SA PRIMITI INVITATII LA JILAVA SI RAHOVA LÂTURI SPURCATE BOLSEVICO -pesediste. CIUMA ROSIE HUU.........
Random imageUltimele stiri


loading...