2019-02-20 13:33


Liviu Dragnea RĂSPUNDE opoziției care vrea să-l dea jos din SCAUNUL din Camera Deputaților

 |  17:21
Liviu Dragnea RĂSPUNDE opoziției care vrea să-l dea jos din SCAUNUL din Camera Deputaților

Cu opoziția care îl vrea dat jos de pe scaunul de președinte al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea spune că nu are nicio emoție în privința demersului anunțat azi de liberali.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni că liberalii au luat decizia de a demara procedura de revocare din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor a lui Liviu Dragnea. Regulamentul Camerei Deputaților prevede însă că doar liderul grupului parlamentar care a propus președintele forului poate face propunerea de revocare a acestuia. Victor Ponta a anunțat luni că va depune un amendament de modificare a Regulamentului Camerei Deputaților astfel încât să fie simplificată procedura revocării președintelui Camerei Deputaților. Modificarea ar face posibilă revocarea lui Dragnea fără să fie nevoie de cererea grupului parlamentar care l-a propus.Întrebat dacă are emoții, Liviu Dragnea a răspuns sec: „Nu”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-09-24

GALERIE MEDIA


TAGURI: liviu dragnea, raspuns, opozitie, pnl, orban, victor ponta, camera deputatilor
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


STOP CENZURA !
24 Sep 2018

Puscariasul draKnea este toxic pentru Romania. El trebui eliminat din toate functiile iar organizatia mafiota psd SCOASA IN AFARA LEGII IN CONFORMITATE CU LEGEA PARTIDELOR POLITICE. ACEASTA ORGANIZATIE REPREZINTA INTERESE DE GRUP INFRACTIONAL SI NIMIC ALTCEVA.
ANONIM
24 Sep 2018

NUMAI PUSCARIASUL HOT SI MAFIOT PE TOATE GARDURILE . MIE SCIRBA . SA AIBA SOARTA LUI HITLER .
ANONIM
25 Sep 2018

Soarta lui Hitler veti avea voi cu homalaul Iohanus in frunte . Hitler este tatucul vostru la fel de diabolic ca voi numai ca nu era homo si nu se droga A,era sa uit ,Hitler nu si bea pisatul si nu facea spirale precum bubosul cel prost si vandut strainilor
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...