2019-01-21 12:12


Liviu Dragnea: Sevil Shhaideh nu îmi este fină. În religia musulmană nu există termenul de naş

 |  12:50
Liviu Dragnea: Sevil Shhaideh nu îmi este fină. În religia musulmană nu există termenul de naş

Fostul ministru Liviu Dragnea a declarat, miercuri, că Sevil Shhaideh nu îi este fină, deoarece în religia musulmană nu există termenul de naş. Dragnea a afirmat astfel că la căsătoria acesteia i-a fost "martor", alături de alte persoane.

"În religia musulmană nu există termenul de naş. Sunt martori. Atunci când se căsătoresc doi, un bărbat şi o femeie de religie musulmană, sunt unii care participă la acel eveniment şi care sunt martori. Nu există termenul de naş şi fin", a precizat Liviu Dragnea.

Acesta a mai spus că o cunoaşte pe Sevil Shhaideh de 15 ani, iar la căsătoria acesteia a fost martor alături de alte persoane.

Președintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul privind numirea lui Sevil Shhaideh în funcția de ministru al Dezvoltării, potrivit unor surse oficiale, citate de Agerpres. Aceasta urmează să depună jurământul de învestitură la ora 17.00 la Palatul Cotroceni.

Premierul Victor Ponta i-a transmis, miercuri, preşedintelui Klaus Iohannis propunerea ca Sevil Shhaideh să fie numită ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, funcţie ce a rămas vacantă în urma demisiei lui Liviu Dragna, condamnat la un an de închisoare cu suspendare în dosarul Referendumului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-20

TAGURI: liviu, dragnea, sevil, shhaideh, nu, este, fina, religie, musulmana, termen, nas, martor
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ABDALAH SULANPAHAR
20 Mai 2015

EI, LAS, C-AU ÎNVĂȚAT ”DĂ” LA GHIAURII ”DUPE” DAMBOVITZ... (HAI SYKTYR, BRE, SECĂTURĂ!)
ANONIM
20 Mai 2015

COCHILOTUL Ponta si CARACUDA de TR Dragnea au instituit capitalismul de cumetrie de pe timpul lui BUNICUTA Ilici atat au putut EI retine. Un excroc politic ca Dragnea MORMOLOC de TR isi aduce, in Parlament pe amanta CATALINA fara ca ea sa stie bine sa calce pe pamant si consiliera la minister pe FINA-SA turcoaica din parohia lui NIUSOR CONSTANTINESCU betivul care adoarme la stop verde sau rosu. De unde sa mai fie respectate principiile fundamentale din administratia publica, COMPETENTA, INTEGRITATEA si INDEPENDENTA.TREBUIE IESIT IN STRADA pt a pune capat ANARHIEI din Ro si furtului fara margini.
Random imageUltimele stiri

loading...