2018-10-17 14:50


Liviu Dragnea și Mihai Sturzu, contre spumoase la Congresul TSD

 |  14:18
Liviu Dragnea și Mihai Sturzu, contre spumoase la Congresul TSD

Deputatul Mihai Sturzu, liderul TSD, i-a cerut sambata presedintelui Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, sa se suspende din functie pana la rezolvarea problemelor juridice pe care le are.

Mihai Sturzu le-a vorbit, in cadrul reuniunii, tinerilor social-democrati despre necesitatea unei schimbari de mentalitate si viziune politica la nivelul partidului, amintind ca presedintele PSD figureaza pe site-ul ICCJ, lucru care nu onoreaza partidul. De asemenea, Sturzu i-a cerut sambata lui Liviu Dragnea sa convoace si un congres al Partidului Social Democrat, informeaza Mediafax.

Liviu Dragnea l-a criticat dur pe "domnul aviator Mihai Sturzu" si "cooperativa" in care a fost acesta si l-a acuzat ca dupa tragedia de la Colectiv a vrut sa "foloaseasca acea emotie" pentru a constitui o miscare si, ulterior o alianta. Seful PSD a spus ca propunerea acestuia "l-a cutremurat", "nu este admisibil sa folosesti o tragedie in care au murit 60 de tineri pentru asa ceva".

"Sunt decat cativa care n-au inteles ca PSD-ul a intrat in alta etapa", a adaugat Dragnea, care a mai folosit "decat" in loc de "doar" si luna trecuta dupa audierile de la Inalta Curte.

Mihai Sturzu a anuntat ca luni isi va da demisia din PSD, informeaza Digi24.

Tinerii partidului Social-Democrat s-au reunit sâmbătă pentru a-și alege un nou președinte, după plecarea lui Mihai Sturzu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-12

TAGURI: congres tsd, liviu dragnea, mihai sturzu, colectiv
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...