2018-10-20 03:26


Liviu Dragnea spune dacă Victor Ponta pleacă din PSD

 |  14:02
Liviu Dragnea spune dacă Victor Ponta pleacă din PSD

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că Victor Ponra nu intenționează să plece din partid sau să îşi facă altul, fundația pe care fostul premier dorește să o înființeze fiind o acțiune a sa personală.

Liviu Dragnea a făcut aceste afirmaţii la finalul întâlnirii pe care a avut-o cu Victor Ponta la sediul formațiunii.

"În primul rând, am vrut să ne vedem și față în față, am convenit de ieri că va fi o întâlnire scurtă, el a trebuit să plece la aeroport, a plecat din țară. Rămâne să ne vedem din nou săptămâna viitoare. În mare, nu pleacă din PSD Victor Ponta, nu își face alt partid Victor Ponta. Fundația pe care a înființat-o este o acțiune a lui, în care eu îl sprijin. Îl ajut cu tot ce pot, în limitele legii și în limitele bunului simț. În primul rând, îl sprijin moral, adică îl încurajez să meargă mai departe cu această fundație", a precizat Liviu Dragnea, potrivit Agerpres.

Acesta a ţinut să precizeze că "orice coleg e liber să se alăture fundației, cu o singură condiție: să nu afecteze activitatea pe care trebuie să o aibă în partid''.

Referitor la implicarea lui Victor Ponta în activitatea partidului, președintele PSD a spus că fostul premier este dispus să se implice și se va implica.

"În perioadele în care va fi în țară, va veni la Biroul Permanent Național. I-am spus că îl aștept la orice ședință a BPN sau Comitet Executiv, atunci când este în țară. Victor este așteptat la orice BPN atunci când va putea să vină. Victor nu va proceda așa cum poate a procedat alt lider al acestui partid, să se supere pe partid, nu poate. PSD i-a dat foarte multe satisfacții, foarte multe poziții în statul român, nu are cum să uite asta și nu va uita și se va implica. Va sprijini partidul în acest an electoral", a subliniat Liviu Dragnea.

Preşedintele PSD a mai spus că Victor Ponta va candida la alegerile parlamentare pe listele PSD, la Gorj. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-18

TAGURI: liviu dragnea, victor ponta, pleaca, psd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
18 Ian 2016

CORECT ESTE SA PLECE AMANDOI LA JILAVA SAU GHERLA.
Random imageUltimele stiri


loading...