2019-03-26 18:43


Liviu Dragnea: Suspendarea preşedintelui trebuie să fie o opţiune SERIOASĂ. Luni luăm o DECIZIE

 |  14:26
Liviu Dragnea: Suspendarea preşedintelui trebuie să fie o opţiune SERIOASĂ. Luni luăm o DECIZIE

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că a discutat cu preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, că din punctul său de vedere suspendarea din funcţie a preşedintelui Klaus Iohannis trebuie să fie o opţiune serioasă. Dragnea a spus că luni ar urma să se ia o decizie.

Liviu Dragnea l-a acuzat pe preşedintele Klaus Iohannis ”îşi bate joc de Constituţie”. El a spus că a discutat cu Tăriceanu despre suspendarea preşedintelui, iar luni va fi luată decizia.

"O spun de un an de zile - mi-am asumat aceste lucruri şi în campania electorală, şi ulterior şi ştiam ce mă aşteaptă şi ştiu ce mă aşteaptă, numai că nu pot să plec ca prostul din această viaţă şi din această funcţie - şi o spun pe româneşte ca la noi, în Teleorman. Adică vreau să duc această luptă până când sper că fiecare român - şi dumneavoastră şi oricare din această ţară - să ştie că poate avea încredere în justiţie, chiar dacă nu sută la sută. Nu în situaţia în care suntem".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-05

TAGURI: liviu dragnea, suspendare iohannis,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TOTA TORA TORA
05 Iul 2018

dragnea infractorule viitorul tau este zero.viitor puscarias f in cur si in gura .tu esti un strigoi nu ai curaj sa iesi pe strada ca vei fi linsat.sigur vei fi linsat tu si slugile tale.tic tac tic tac timpul tau a expirat.mirosi deja a mort.psd are acum sub 25 la suta si vei aduce grupul de crima organizat sub 20 la suta.esti un nimeni un dement aflat inca in libertate.poti sa schimbi o mie de legi nu vei scapa.esti deja mort bai dementule.parlamentarii psd alde deja sunt terminati si nu au cum sa mai iasa pe strada.dragnea un accident facut la betie de un tata politist de tara si o mama crva luata in p la de toti taranii.dragnea nu te baga nimeni in seama in afara de aurolaci.poti sa o suspenzi si pe ma-ta care a facut un asemenea mutant genetic.tiga nii sa o ia in pla si pe tiitoarea ta irina tanase care a luat m ie la greu .
@MACACPEDRAGNEA
05 Iul 2018

CU TOATE INCERCARILE TALE DISPERATE SA-L SUSPENZI PE IOHANNIS , TOT LA PUSCARIE O SA AJUNGI BAI NENOROCITULE .
PROROCUL
05 Iul 2018

DREAKNEA SI PROSTARICEANU NATARAII NATIONALI TREBUIE SA STIE CA ANUL ACESTA VOR FI ALEGERI ANTICIPATE GENERALE (pt primari, parlamentari, presedinte si nu numai). Vom avea si o ADUNARE CONSTITUANTA. Doamne ajuta Romania.
ANONIM
06 Iul 2018

Opinați că Liviu Dragnea se declară nesatisfăcut de reformele propuse în mandatele lui Băsescu, Tăriceanu, Macovei , Predoiu, etc. cu contribuția și a lui Valeriu Stoica, Vasile Blaga, Berceanu, etc. ?
ANONIM
06 Iul 2018

Infractiunile contra autoritatii in Noul Cod Penal (art. 255 - 259) ? Remarcați totuși că nejustificate în mod juridic și constituțional astfel de acțiuni se transformă în infracțiuni contra autorității ?
CAMELEON
06 Iul 2018

SA VOTAT 300 DE PARLAMENTARI FANARIOTI , FARA PENSI SPECIALE LA 20 000 PRIMARI SI 15 000 DOCTORI IN DREPT -SI APARARE
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...