2019-02-19 19:41


Liviu Dragnea, SUSŢINERE TOTALĂ pentru Tudorel Toader

 |  15:49
Liviu Dragnea, SUSŢINERE TOTALĂ pentru Tudorel Toader

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni că a citit raportul în baza căruia Tudorel Toader cere revocarea Laurei Codruţa Kovesi şi că îl susţine fără ezitare pe ministrul Justiţiei, în ciuda criticilor şi a zvonurilor că acesta va fi schimbat.

"Am citit raportul lui Tudorel Toader şi îl susţin pe ministrul Toader fără ezitare. Nu ştiu despre alte criterii, dar acel raport nu poate fi combătut, că poate fi interpretat...", a declarat Liviu Dragnea, preşedintele PSD, referitor la raportul în baza căruia ministrul Justiţiei cere revocarea Laurei Codruţa Kovesi.

Declaraţiile vin în contextul unor informaţii potrivit cărora Toader ar urma să fie schimbat printr-o decizie la Comitetul Executiv PSD sau la congres, a mai spus Dragnea.

Întrebat dacă PSD va sesiza CCR în cazul unui refuz al preşedintelui Iohannis de a o revoca pe şefa DNA, liderul PSD a afirmat că nu lucrează pe ipoteze.

Preşedintele Klaus Iohannis trebuie să anunţe ce decizie ia în cazul cererii de revocare a procurorului şef al DNA. Secţia de procurori din CSM a dat deja aviz negativ, acesta având rol consultativ.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-05

TAGURI: liviu dragnea, tudorel toader,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


REVOLTATOR
06 Mar 2018

Ce pensie are T.Toader si câte surse de venit are? Asta trăieste într-o altă realitate! Statul român i-a plătit lui Tudorel Toader, în 2017, o pensie de 327.176 de lei. Da, peste 27.000 de lei pe lună. Da, oameni buni, 270 de milioane lei vechi pe lună! La pensie, Toader mai adaugă 15.000 de lei de la Guvern, indemnizația/salariul de ministru, 10.000 lei de la universitatea unde și-a promovat deja băiatul în perspectiva unei succesiuni firești, și 5.500 lei pentru participarea la ședințele CSM, unde reprezintă interesele infractorilor. Pe lună! Noi, românii îi plătim acestui personaj peste 57.000 de lei pe lună!!! Adică peste o jumătate de miliard lei vechi!!! Conform declarației de avere depusă la numirea în funcție, pe lângă ce-ați citit mai sus se adaugă și niște firfirei primiți de la Universitatea București și de la Universitatea Titu Maiorescu. Plus niște drepturi de proprietate intelectuală... https://www.scribd.com/document/373039568/Declaratie-de-avere-nr-14-28-02-2018-pdf#from_embed
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...