2018-11-16 23:12


Liviu Dragnea, tinerilor: E important să nu minţi şi să nu foloseşti date false

 |  07:27
Liviu Dragnea, tinerilor: E important să nu minţi şi să nu foloseşti date false

Președintele PSD, Liviu Dragnea, i-a îndemnat, luni, pe tinerii social-democrați să nu mintă şi să nu folosească date false, inducând astfel în eroare instituții publice şi punând în pericol siguranța națională.

"Astăzi a fost o zi importantă în Camera Deputaților, pentru că era supusă la vot o lege care permite majorarea salariilor pentru câteva categorii sociale extrem de importante, în special medici și profesori, cu 15%. Și am adoptat-o. Nu fac nici pe dădaca, dar e bine să știți niște lucruri și să învățați ce nu e bine făcut ca politician, indiferent dacă ești tânăr sau mai puțin tânăr. E important să nu minți și e și periculos și să nu folosești date false, știind că acestea sunt false inducând în eroare instituții publice, mințind cetățeni, sindicatele și punând în pericol siguranța națională. Acești tehnocrați ne tot spun că nu sunt bani pentru măririle salariale. (...) Acest guvern și-a luat angajamentul prin legea bugetului de stat că va cheltui în acest an 255 miliarde de lei, din care care a cheltuit pe 9 luni (date oficiale) doar 169 de miliarde. Atât au fost în stare — și mă refer la cheltuieli care înseamnă inclusiv investiții, adică dezvoltare. (...) Pe aceeași medie, de 19 miliarde de lei pe lună, le-ar mai rămâne necheltuiți 29 miliarde de lei. Asta e marea performanță a guvernului tehnocrat", a afirmat Liviu Dragnea la evenimentul "Tinerii îndrăznesc să creadă în România", organizat de PES și PSD, transmite Agerpres.

Liderul social-democrat a susţinut că programul de guvernare al PSD se bazează pe cifre și calcule, spre deosebire de alte programe.

"Platforma dlui Dacian Cioloș este un set de dorințe, idei, afirmații. M-am uitat și pe programul USR, care cuprinde foarte multe afirmații în sensul "să fie bine, să nu fie rău". Am încercat să mă uit și pe programul PNL, nu mai e la fel cu cel din 2015, și am văzut aseară la mitingul ăla, în afară de un filmuleț când se dădea un milion la venire și unul la plecare, că doamna care conduce acest partid a spus ce vrea să facă pentru tineri: "Îmi doresc, când vom fi noi la guvernare, să fie în fiecare județ un student sau o studentă care să fie fericiți pentru că găsesc un loc de muncă după ce termină facultatea". Deci obiectivul lor este 41 de studenți care să-și găsească un loc de muncă după ce termină facultatea", a completat Liviu Dragnea. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-08

TAGURI: liviu dragnea, tanar, important, nu, minte, foloseste, date, false
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TAXARE
08 Noi 2016

Cica iohannis se întâlneste cu organizația activewatch sa găsească un motiv sa mențină taxa tv.o organizație de doi lei sponsorizată de soros .va dati seama in ce hal a ajuns acest tip numit iohannis.il f grija de cersetorii din tvr nu de românii împovărati de taxe.face aceasta intalnire cica dezbatere publică.ăstia nu reprezintă pe români astia sunt niste jurnalisti ai mafiei. iohannis la prostia din capul tau sa nu promulgi legea ca sa termini de tot pnl.vezi ca cei care te-au facut presedinte nu te mai susțin ca prea esti nesimțit .asa ca esti fiul ploii.dai tara pe mina psd prin actiunile tale iresponsabile.
ADRIAN
08 Noi 2016

Cica sa nu furi! pai tu vorbesti care ai fost condamnat pentru furt de voturi ? PS am votat si eu pentru demitere in 2012.
Random imageUltimele stiri


loading...