2019-01-22 15:22


Liviu Dragnea: Văd la PNL şi la Guvern o încrâncenare nemaiîntâlnită, greu de explicat

 |  08:45
Liviu Dragnea: Văd la PNL şi la Guvern o încrâncenare nemaiîntâlnită, greu de explicat

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că vede atât la liberali cât şi la Guvern ”o încrâncenare împotriva oricărei legi care ar putea face viaţa românilor mai bună”.

Social-democratul a susţinut că dacă PNL are imagini şi dovezi privind lipsa de cvorum la legea majorării salariilor din sănătate şi educaţie, atunci să conteste şi cine este responsabil să răspundă.

”Habar n-am ce imagini arată liberalii. Eu am fost, am votat. Au imagini, au dovezi, au altceva, să conteste. Cei care au condus şedinţa şi care conduc Camera Deputaţilor trebuie să răspundă la aceste lucruri. Eu văd la PNL, ca şi la Guvern o încrâncenare foarte mare împotriva oricărei legi care ar putea face românilor viaţa mai bună. Este o încrâncenare nemaiîntâlnită şi pentru mine greu de explicat. Numai cineva care urăşte foarte mult românii ar avea o astfel de atitudine. În rest, să numere voturile, să numere pozele, chiar nu e treaba mea”, a afirmat Liviu Dragnea, potrivit news.ro. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-08

TAGURI: liviu dragnea, pnl, guvern, incrancenare, nemaiintalnita, greu, explica
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DARIAN
08 Noi 2016

Pai la pnl si la iohannis este si multa prostie.plus ca ei acționează in baza unor interese străine de țară.dovada cea mai mare a fost nepromulgarea codului fiscal de catre iohannis.atunci a dovedit ca asculta mafia care ține pe loc romania.
ANONIM
08 Noi 2016

Care considerati ca este strategia fiscal bugetara adoptata de Parlament pentru acest ciclu electoral sau chiar si cea pe termen mediu si lung si daca masurile legislative adoptatea in preajma campaniei electorale, in privinta cresterilor de salarii si a "punctuluo de pensie" considerati ca se incadreaza in prevederile strategiilor fiscal-bugetare adoptate de Parlament ?
Random imageUltimele stiri

loading...