2019-01-22 14:53


Liviu Dragnea vorbeşte despre posibile alianţe după alegerile parlamentare

 |  07:14
Liviu Dragnea vorbeşte despre posibile alianţe după alegerile parlamentare

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marţi seara, în cadrul unei emisiuni la Antena 3, că nu va face după alegerile parlamentare alianță cu UDMR la guvernare, în condiţiile în care singurii parteneri de alianță rămân cei de la ALDE.

Chestionat dacă va discuta totuși cu UDMR, în cazul în care ALDE nu intră în Parlament, Liviu Dragnea a răspuns negativ.

"Dar de ce să discutăm asta? Eu nu vreau să facem alianță cu UDMR-ul la guvernare. Punct! Eu cred și sper că românii vor acorda suficiente voturi PSD-ului și colegilor de la ALDE, în așa fel încât împreună să putem guverna în România așa cum își doresc românii, pentru o viață mai bună. Dacă nu vom avea aceste voturi, de ce să vorbim despre variante de prim-ministru? Dacă românii o să aibă mai multă încredere în niște cuvinte fără acoperire și niște oameni care au foarte slabă moralitate, arătând în ultimele zile lucrul ăsta, atunci asta e soarta. Nu am planul B, planul C, planul D, planul E", a subliniat Liviu Dragnea.

Preşedintele PSD a mai spus că nici cu PNL nu va face un guvern de largă uniune națională.

"Ca să poți să faci un guvern din cel puțin două partide trebuie ca acele partide, oamenii din acele partide să fie cât de cât compatibili. (...) Ce-i acum în PNL, vorbim de PNL și de PDL-ul lui Băsescu, este imposibil să existe compatibilitate și colaborare cu PSD-ul. Este imposibil. Și atunci, ca să pornim într-un guvern, într-un act de guvernare, pe care să-l distrugem peste șapte luni de zile, eu nu vreau să duc PSD-ul în această aventură, că înseamnă să duci țara, ne batem joc de votul celor care se prezintă în 11 decembrie. Al doilea motiv îl reprezintă lipsa totală de viziune pentru dezvoltarea României pe care au arătat-o în aceste luni. Adică, nu au niciun fel de viziune. (...) Sper ca PSD și ALDE să facă peste 50%, dar asta o vor hotărî românii. Dar, deocamdată, văd că avem în fața noastră ca și adversari niște oameni care fiecare la rândul lui ori nu respectă Constituția, ori nu respectă legile, ori nu au niciun fel de moralitate", a completat Liviu Dragnea. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-02

TAGURI: liviu dragnea, alianta, alegeri, parlamentare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
02 Noi 2016

Considerati ca este un aspect pozitiv sau un aspect negativ, in vederea alegerilor parlamentare, faptul ca PSD-ul nu a clarificat in mod public, de la nivelul conducerii partidului, relatiile indeosebi economice, pe care partidul le-a avut cu grupul condus de Omar Haisam ?
Random imageUltimele stiri

loading...