2019-03-25 12:04


Liviu Dragnea vrea remanierea unor miniştri din Guvernul Dacian Cioloş

 |  13:44
Liviu Dragnea vrea remanierea unor miniştri din Guvernul Dacian Cioloş

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, că premierul Dacian Cioloș ar trebui să remanieze câțiva miniștri care „nu mai pot rămâne pe acolo”. Social-democratul a susţinut că prim-ministrul are „toate pârghiile la dispoziție, toate informațiile să ajungă la o concluzie”.

Referitor la moţiunea de cenzură, Liviu Dragnea a spus că nu vrea să dea termene.

"Nu vreau să dau termene, pentru că, cine știe, poate brusc, în următoarele zile, în următoarea săptămână, poate premierul face ceva remanieri, poate că a înțeles că unii nu mai pot rămâne pe acolo, poate își schimbă atitudinea. (...) Eu nu știu ce va face Dacian Cioloș. (...) Dacă vin proiecte de lege pe care noi le credem necesare și bune, noi le votăm, dacă nu, nu", a afirmat Liviu Dragnea, la DC News live.

Preşedintele PSD a subliniat faptul că premierul Dacian Cioloş ar trebui să remanieze câțiva miniștri.

"Dacă simte, dacă înțelege că va începe și dumnealui să aibă probleme ca Guvern în ansamblu din cauza unor membri ai Cabinetului, atunci înseamnă că va proceda rapid la niște remanieri. Dacă nu va înțelege lucrul ăsta și îi va păstra în orice situație pe toți membrii Cabinetului, mai devreme sau mai târziu, atunci reacția va fi asupra întregului Cabinet. (...) Eu spun asta încă o dată: premierul Cioloș ar trebui să remanieze câțiva miniștri. Decizia finală este a dumnealui, nu eu îi fac Guvernul. Dar, ca și mulți oameni, am și eu nemulțumiri față de unii miniștri. Are toate pârghiile la dispoziție, toate informațiile să ajungă la o concluzie. N-o va face, problema dumnealui. Asta așteptăm, să vedem dacă remaniază și dacă face și alte lucruri. Moțiunea de cenzură se poate introduce foarte repede și foarte ușor, se pune problema ce se întâmplă a doua zi. Nu știu, ajungem din nou la Cotroceni", a afirmat Liviu Dragnea. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-19
Citeste si:
Liviu Dragea: Comunicatul ANAF este mincinos în cazul Antenelor

TAGURI: liviu dragnea, vrea, remaniere, ministru, guvern, dacian ciolos
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...