2018-11-18 20:41


Liviu POP a explicat la IAȘI din cine crede el că este format „statul paralel”. Ce mesaj are ministrul EDUCAȚIEI pentru membrii acestuia

 |  16:21
Liviu POP a explicat la IAȘI din cine crede el că este format „statul paralel”. Ce mesaj are ministrul EDUCAȚIEI pentru membrii acestuia

Ministrul Educației, Liviu Marian Pop, a declarat duminică, într-o conferință de presă la Iași, că "statul paralel" este format din "acei oameni care cheamă la audieri anumiți angajați ai ministerului și încearcă să afle de la ei informații despre alți oameni ai ministerului".

"Sunt acei oameni care nu au curajul să vină în față să spună ce gânduri meschine au și folosesc alți oameni. Acei oameni care cheamă la audieri anumiți angajați ai ministerului și încearcă să afle de la ei informații despre alți oameni ai ministerului. Și mă opresc aici (...) Nu am găsit la Iași acești oameni și sper să nu-i găsesc la Iași. Sunt unii pe la București și alții pe la Târgu Mureș", a afirmat ministrul Pop, întrebat fiind de jurnaliști din cine este format "statul paralel", informează Agerpres.

"Eu rezist oricât insistă ei să mă determine să nu rezist. Și nu voi ceda. În momentul în care lucrurile se vor precipita, voi ieși cu declarații. Până atunci îi las să se agite în zona lor, a statului paralel. Și sper să nu transforme Ministerul Educației într-un serviciu al Direcției Naționale Anticorupție”, a spus Pop.

Președintele Consiliului Național al Rectorilor, Sorin Cîmpeanu, care este și membru Pro România, a declarat, la rândul său, că "ar trebui să ne ocupăm mai multe de investiții în educație și mai puțin de paralelisme care nu există și nu pot exista într-un stat de drept".

"Îmi place să cred că acest lucru nu există și nu va putea exista", a concluzionat Cîmpeanu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-11-20

TAGURI: liviu pop, ministrul educatiei, statul paralel, pro romania, sorin cimpeanu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...