2019-02-20 20:15


Liviu Pop, ATAC împotriva Ecaterinei Andronescu: ”Așa vor sorosiștii și exponenţii sistemului ocult de putere...”

 |  15:47
Liviu Pop, ATAC împotriva Ecaterinei Andronescu: ”Așa vor sorosiștii și exponenţii sistemului ocult de putere...”

Fostul ministru al Educaţiei Liviu Pop susţine că este ridicol faptul că senatoarea PSD Ecaterina Andronescu avertizează în legătură cu dezastrul din ţară şi din partid când Eurostat a anunţat că România are cea mai mare creştere economică trimestrială, fiind, de asemenea, absurdă înlocuirea guvernului care a adus, printre altele, o creştere de 14% a salariului mediu brut şi care a înfiinţat aproape 90.000 de locuri de muncă. Totodată, Pop se întreabă dacă guvernul trebuie înlocuit pentru că aşa vor “soroşiştii şi exponenţii sistemului ocult de putere”.

„E ridicol cum doamna Andronescu avertizează asupra unui aşa-zis dezastru pentru ţară şi partid tocmai în ziua în care Eurostat a anunţat public că România are cea mai mare creştere economică trimestrială ( +1,4% creştere PIB trim 2 vs trim 1 2018) din Europa”, spune Liviu Pop într-o postare pe Facebook, potrivit News.ro.

El mai susţine că e absurd că senatoarea PSD solicită înlocuirea guvernului care a adus, printre altele, o creştere de 14% a salariului mediu brut şi care a înfiinţat aproape 90.000 de locuri de muncă.

„E de asemenea absurd că solicită înlocuirea unui guvern care a adus o creştere de 14% a salariului mediu în prima jumătate a acestui an, a determinat înfiinţarea a aproape 90 000 de noi locuri de muncă, a adus şomajul la cea mai scăzută cotă istorică şi a determinat investiţii străine directe cu 30% mai mari decât anul trecut – 2,19 vs 1,69 miliarde de euro”, a mai scris el.

De asemenea, acesta se întreabă dacă dezastrul despre care vorbeşte Ecaterina Andornescu este în creşterea pensiilor, a puterii de cumpărare ori în apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale.

„Unde e dezastrul? În creşterea pensiilor? A puterii de cumpărare? A dezvoltării susţinute a producţiei industriale? Ori în apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale, a asigurării unei reale independenţe a Justiţiei prin reformare profundă a legilor aplicabile?”, s-a mai întrebat fostul ministru.

În final, Liviu Pop se întreabă dacă trebuie înlocuit acest guvern pentru că aşa vor „soroşiştii şi exponenţii sistemului ocult de putere”.

„Ce motive reale sunt pentru ca acest guvern performant să fie înlocuit? Pentru că aşa vor soroşiştii şi exponenţii sistemului ocult de putere, incapabili să obţină legitimitatea şi încrederea românilor prin vot democratic?”, a conchis Liviu Pop.

Senatoarea PSD Ecaterina Andronescu a făcut marți un apel către conducerea partidului „să nu dea foc ţării şi PSD” şi cere ca Liviu Dragnea să se retragă din funcţia de preşedinte al partidului, iar Guvernul - care „nu reprezintă nivelul şi capacitatea profesioniştilor din partid şi este expresia unei singure persoane” - să fie schimbat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-15

TAGURI: liviu pop, psd, atac, ecaterina andronescu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GENUNCHE
15 Aug 2018

He he he .....acum va dati si voi seama gunoaie bolsevice cat de penibili sunteti .Sa va faceti intre voi "sorosisti'' , ati ajuns ultimile jeguri din lume. Va adresati cu apelativul ""sorosist'' si puscariasului drak-nea, si jandarmilor criminali, ? In curand o sa va dati si MUIE intre voi analfabetilor. Nu va ajunge cat MUIE vi s-a dat de pe tot mapamondul.
RECUNOSTINTA
15 Aug 2018

"In nemernicia mea . . . "
""UNDE E DEZASTRUL '' ?
15 Aug 2018

Intrebare cum numai un analfabet ca pop o putea pune. Hai sa vedem : guvernare luata de la inflatie zero si dusa la 5,6% , robor dus la maxim istoric 3,6, balanta comerciala in deficit de peste un miliard euro, datoria publica a Romaniei la maxim istoric, imprumuturi de 18,5 miliarde de euro, 18 ooo de PFAuri inchise intr-un an se jumatate , supraacciza la carburanti, 59 DE COPII MORTI DE RUJEOLA IN SPITALE , invatamantul fara manuale cu pop marian ministru, datoria Romaniei la peste100 miliarde euro, sistemul salarial distrus, peste un milion salarii diminuate, infrigiment din partea CE pe mediu, sistemul judiciar distrus pentru a fi salvati de puscarie mafiotii psd, importurile la maxim istoric, CRESTEREA TUTUROR TAXELOR LOCALE , pensii speciale si alte privilegii pentru mafia politica, schimbate trei guverne pentru incompetenta, o analfabeta care face de ras Romania cand citeste, UN DICTATOR ANALFABET SI PSIHOPAT BOLNAV DE PUTERE. GATA CA NE APUCA DIMINEATA. ACEASTA ESTE O PARTE DIN GUVERNAREA MAFIEI PSD -ALDE -UDMR -MINORITATI.
ANONIM
15 Aug 2018

Liviu Pop, este o nulitate umana UN MARE KKT CU MOT ce trebuie ANCHETAT ................
@LIVIU POP
15 Aug 2018

BAI CRETINULE , CUM INDRAZNESTE UN JEG ORDINAR CA TINE SA CRITICE O FEMEIE DE VALOAREA ECATERINEI ANDRONESCU ?
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
15 Aug 2018

sa ma lamureasca si pe mine cineva de ce tot se arunca expresia "sorosist" in spatiul public aiurea....puterea lui SOROS e decazuta,americanii nu-l mai sustin Acum SOROS e doar pe langa MERKEL un fel de momaie prin peisaj probabil ca o are la mana cu diverse chestii
ANONIM
15 Aug 2018

SI ASA TEA BATUT DUMNEZEU , VREI SA TE MAI BATA O DATA . TOATA VIATA A MINCAT CACAT , PE LINGA PARTIDUL PSD . ESTI GRAS CA UN BIVOL
ANONIM
15 Aug 2018

ar fi cazul ca ea sa se retraga la 70 de ani sa lase pe altii o nesimtita pupincurista mincinoasa a nazistului ca si pacepa/ cred ca are si debut de dementa senila
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...