2019-02-18 00:09


Liviu Pop cere public DEMISIA președintelui Klaus Iohannis

 |  16:37
Liviu Pop cere public DEMISIA președintelui Klaus Iohannis

Senatorul PSD Liviu Pop a declarat că şeful statului ar trebui să demisioneze. În ceea ce priveşte însă suspendarea preşedintelui României, social-democratul arată că nu există un consens în Coaliţie.

”Președintele statului este în campanie electorală. E disperat să prindă un al doilea mandat. Va face tot ce se poate să nu se implementeze programul de guvernare PSD-ALDE. Ar fi ideal pentru România să își prezinte demisia, peste 45 de zile putem organiza alegeri prezidențiale și am termina cu subiectul acesta de campanie electorală continuă pe care îl face președintele.

Nu știu dacă putem discuta azi de suspendare, încă nu suntem în Coaliție deciși pe acest subiect. Și nu este un subiect de actualitate” a declarat Liviu Pop, conform Digi24.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-09-04

TAGURI: psd, liviu pop, demisie, klaus iohannis, suspendare, alegeri anticipate
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


''ANALFABETUL GENUNCHE''
04 Sep 2018

S-a trezit din somn si cel mai prost pzdist din invatamantul romanesc. Pune mana pe carte gunoiule si citeste cu atentie legile. Presedintele a raspuns corect in fata unei golanii pe care mafia psd a incercato in CSAT. PRIN CSAT SE TREC DOAR RECTIFICARILE BUGETARE CARE PRIVESC SIGURANTA NATIONALA. Habar nu ai pe ce lume traiesti analfabetule, tu si intreaga CIUMA ROSIE.
ANONIM
04 Sep 2018

Psd-alde-udmr-minoritati A RAMAS FARA BANI DE PENSII SI SALARII SI ARUNCA PISICA PE IOHANNIS. SE VOR IMPRUMUTA 4 MILIARDE LEI (www.busness 24. ro ) PE PIATA BANCARA INTERNA. DECONTUL IL VOR FACE GENERATIILE URMATOARE. IN CONCLUZIE MAFIA A RAMAS IN CURU GOL.
VETA
04 Sep 2018

pop ai facut si faci ARDEALUL DE RUSINE___ prezinti un grad de alfabetism marit---cine te crede pe tine capabil de functii in partid?????doar cei care-s ca si tine.....
ANONIM
04 Sep 2018

PRIN POLITICA IN ROMANIA ESTE PROMOVATA HOTIA SI NU MERITOCRATIA. KKTI CONDUC IN LOC SA PUTA IAR CONDUCATORII ADEVARATI NU POT CONDUCE DE KKTI. CU PROSTUL NESCOLARIZAT TE LUPTI PUTIN SI AI SCAPAT DAR DUCI O LUPTA COLOSALA CU PROSTUL CARE ARE SCOALA (adica diplome cumparate la tarabe). PROSTUL DACA NU-I SI FUDUL PARCA NU-I NATARAU DESTUL.
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...