2019-05-20 01:50


Liviu Pop îl SUSȚINE pe Darius Vâlcov: ”Pentru PSD, prostestatarii sunt fire de PRAF”

 |  16:14
Liviu Pop îl SUSȚINE pe Darius Vâlcov: ”Pentru PSD, prostestatarii sunt fire de PRAF”

Liviu Pop este de acord cu Darius Vâlcov: „Orice protestatar e un firicel de praf” în drumul României. Declarația de susținere a celor spuse de consilierul premierului Dăncilă a fost făcută de senatorul PSD la Digi24.

„Nu e vorba de social-democrați, e vorba de România. România are un PIB de peste 200 miliarde de euro, putem deveni al 8-lea PIB din Europa. În drumul României, orice protestatar e un firicel de praf, până în 2020, România va arăta mult mai bine. Dacă românii în 2020 vor considera că PSD nu a guvernat bine și vor vota PNL, cu siguranță cei care vor ajunge în 2020 la guvernare vor lua România de mult mai sus, adică de la un PIB de aproape 200 miliarde.Nu a fost un partid politic care a protestat. Dacă era un miting autorizat, niciodată nu am critica, și nici Opoziția nu a criticat Puterea atunci când s-a făcut un miting autorizat. Când nu ai un protest autorizat nu putem să comentăm.”

Darius Vâlcov, consilierul premierului Viorica Dăncilă, a declarat la Antena 3 că protestatarii #rezist reprezintă „un fir de praf”. Întrebat dacă nu vom fi catalogaţi drept „extremişti”, dacă vocea României se va auzi ca a Ungariei sau a Poloniei, Vâlcov a replicat: „De cine suntem numiţi extremişti? De #Rezist, Antifa de România? Haideţi să-i ocolim, să-i sărim, să trecem pe lângă ei, pentru că sunt un fir de praf, un firicel mic de praf în drumul nostru spre a cuceri istoria pe care o merităm”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-03

TAGURI: liviu pop, darius valcov, protestatar, fire de praf, psd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
03 Dec 2018

CEI DOI SUNT DOAR NISTE BULE SULFUROASE URAT MIROSITOARE............
RO TARA FARA ROST
03 Dec 2018

https://www.stirisinoutati.ro/istoria-se-repeta-444-milioane-euro-impartiti-fermierilor-europeni-zero-bani-pentru-romania/?fbclid=IwAR1f6Q2fo5q_zrkjluM3SUaCoZKF0_gLtirEQAb1C-dIfkYUpdmwZMPEhDY
ANONIM
03 Dec 2018

UN BORIT PSD , CARE O VIATA A FOST CAPUSA , PE BANI ROMANILOR
Random imageUltimele stiri


STARBAG