2019-04-26 03:28


Liviu Pop publică un MESAJ în care America, Germania, Olanda şi Austria sunt înfăţişate ca nişte GÂNDACI

 |  11:10
Liviu Pop publică un MESAJ în care America, Germania, Olanda şi Austria sunt înfăţişate ca nişte GÂNDACI

Fostul ministru al Educaţiei Liviu Marian Pop publică pe pagina sa de Facebook un mesaj în care America, Germania, Olanda şi Austria sunt înfăţişate ca nişte gândaci care invadează România.

În mesaj, Liviu Dragnea este prezentat cu mesajul: ”Stop! Gazele nu pleacă gratis din România”, iar preşedintele Klaus Iohannis cu mesajul: ”Păi te arestăm şi tot îl luăm”.

Liviu Pop publică un MESAJ în care America, Germania, Olanda şi Austria sunt înfăţişate ca nişte GÂNDACI
zoom


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-23

TAGURI: LIVIU POP, mesaj facebook,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
23 Aug 2018

Austria e un gandac mult mai mare decat toate celelalte//acolo e cartierul general al jefuitorilor ROMANIEI......Germania nu are niciun fel de legatura cu chestiile astea nu faceti confuzie intre AUSTRIA(MAFIA MONDIALA) si GERMANIA(TEHNOLOGIA EUROPEI)..........cu un singur gandac sunt de acord-AUSTRIA.....acolo este toata mizeria si imputiciunea din toata politica mondiala...acolo se pun la cale toate razboaiele la masa verde,tot acolo au fost incepute ambele razboaie mondiale prin tot felul de diversiuni-LUSITANIA si asasinarea lui fRanz Ferdinand au fost niste diversiuni facute de bancheri -pretexte pentru razboaiele mondiale
COADA DRACULUI
23 Aug 2018

DAR SI TU ESTI BLESTEMAT DIN NASTERE CU PICIORUL DE LENM SI MINTE ABRAMBURICA . AI SUPT TITA OTRAVITA , O VIATA DIN POLITICA . ASA SA-TI AJUTE DUMNEZEU
GHERTOI ROSU
23 Aug 2018

CE FALCI SI BOT DE PORC IN AJUNUL CRACIUNULUI . A MINCAT CU IORDACHE , TIGANUL DE VILCOV , HREBENCIUC , IN ACELASI TROC
""GENUNCHE""
23 Aug 2018

Analfabetul ''genunche" nu a aflat inca urmatoarele: borfasul national nastase din mafia psd a vandut petrolul austriecilor , in 2003 incheie contract pe 10 ani tot cu austrieci pentru exploatarea a 1 milion metri cubi de material lemnos . In 2013 plagiatorul ponta tot psd , PRELUNGESTE acest contract pe inca 10 ani adica pana in 2023. Mafia psd striga in gura mare in haznaua 3 ca ne fura strainii. Adica hotii care au vandut resursele tarii, tot ei striga hotii. Nici nu terminase Bogdan Aurescu procesul cu Ucraina si tariceanu amanetase canadienilor resursele din Marea Neagra. Votanti ai mafiei psd analfabeti si inculti niciodata televiziunile de partid haznaua 3 si closetul ghita tv nu va vor spune acest trist adevar.
ANONIM
23 Aug 2018

UN IDIOT CATARAT IN VARFUL PIRAMIDEI SI CREEAT DE SISTEMUL DE INVATAMANT TAMPIT DIN ROMANIA..........
Random imageUltimele stiri


STARBAG