2019-02-20 04:00


„LIVIULE, de ziua ta ne dai şi nouă liber?”. Un lider PNL explică efectul NEGATIV al „punților” decise de Guvern asupra PIB-ului României

 |  15:32
„LIVIULE, de ziua ta ne dai şi nouă liber?”. Un lider PNL explică efectul NEGATIV al „punților” decise de Guvern asupra PIB-ului României

Vicepreşedintele PNL Florin Cîţu susţine, într-o postare pe Facebook, că numărul real de zile libere de care beneficiază bugetarii este de aproape 30, pentru că „Guvernul, în scop electoral, asigură «punţi» care practic dublează numărul zilelor libere stabilite legal”. Senatorul afirmă că acest lucru va afecta negativ PIB-ul României, precizând că, în Uniunea Europeană, doar Bulgaria, Ungaria şi Letonia au mai multe zile libere legale decât România.

„Liviule, de ziua ta ne dai şi nouă liber? Haideţi să vă spun de ce promisiunile premierului în care ne anunţă că deficitul bugetar pe finalul acestui an va rămâne în limita de 3% sunt «bull shit» - ca să-l citez pe cârmaci”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, senatorul liberal, citat de News.ro.

El a precizat că „balivernele legate de faptul că vom recupera în urmatoarele 6 luni ce nu s-a facut în primele 6 sunt doar baliverne”.

„În România, în 2017, avem 14 zile libere legale de la «stat». Cu două mai multe ca în 2016. Aproape toate au apărut ca urmare a unor iniţiative parlamentare. Un calcul simplu pentru 2017 ne arată că până în acest moment românii au avut deja 12 zile libere. O verificare simplă arată însă că prin «mărinimia» guvernelor roşii numărul real de zile libere este mai aproape de 30. Asta pentru că Guvernul, în scop electoral, asigură «punţi» care practic dublează numărul zilelor libere stabilite legal”, a afirmat Cîţu.

 Cîțu: România nu se a putea încadra în deficitul de 3%!

El a ţinut să sublinieze că, în Uniunea Europeană, doar Bulgaria, Ungaria şi Letonia au mai multe zile libere legale decât România, acest lucru afectânt PIB-ul României.

„Iar pentru a vedea impactul asupra PIB-ului al zilelor libere legale, un studiu al Centre for Economics and Business Research arată că cele 8 zile libere legale din Marea Britanie înseamnă un PIB mai mic cu 3,2 miliarde lire sterline pe an. Iar Marea Britanie este una dintre cele mai bogate şi mai productive ţări (încă) din UE. Şi niciuna dintre aceste ţări nu face «punţi», doar poduri şi drumuri adevarate. La «punţi» suntem campioni”, a arătat liberalul.

Florin Cîţu a subliniat că România nu se va putea încadra într-un deficit de sub 3%.

„Vă las pe dumneavoastră să judecaţi dacă este normal ca un număr de şmecheri angajaţi la stat să hotărască pentru toată România creşterea acestui număr de zile în continuare. Mai ales pentru că nu o fac din convingere, ci doar pur electoral”, a mai scris acesta pe pagina de Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-08-12

TAGURI: florin citu, pnl, liviu dragnea, zile libere, punti, bugetari, pib, deficit, romania, guvern
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GOGU
12 Aug 2017

Mai Florine. ...ori esti prost ...ori esti prost Dacă iti mergea mintea stăteai la ing ...nu in politica alaturi de babuina raluca
CHELOO
12 Aug 2017

Ești un nasol cu lanț de aur la gât și creierul gol Cumperi țoale de firmă false, bagi Mc la mall Ai un Seria 5, îți pute botul, plescăi mentol Mor femeile după tine? Fă-ți un control Cap de bivol, văd că tu n-ai rude, ai stol Și-o să-mi aduc în pistol muniția de război la paintball Ești parvenit, dai cu banii-n lăutari, da, da... Să sugi pula de ziua ta! Ești un câcat retardat care stă pe "Gugle" Joacă table, râgâie când dă duble Cântă "O, Viața Mea" când e plimbat în dube La pârnaie o suge-n chec, visând pizde nude Ne bucurăm sincer, frate, îți meriți soarta Caută-ne-n douăj' de ani când ți se va deschide poarta Ești umilit, nefericit, pupă tineta, da, da... Să sugi pula de ziua ta! Ești un paznic borât, cu ceafa-n gât Fii mulțumit că ai crescut cu vaca la păscut Prostia ta e scut, noi n-avem apărare Când îți aperi obiectivul transpirat cu ceafa-n soare În jurul tău e multe, nu-nțelegi nimic Și presupui uimit că ești în căruță când te bagi în lift Îți dăm chix, găozare, exact ca Băsescu, da, da, da... Să sugi pula de ziua ta!
CHELOO
13 Aug 2017

blabla bla prosteala tata!te ai drogat onanie?
R
13 Aug 2017

Florine .. ...cand ti.ai facut ultimul control la psihiatru .... Primul semnal este privirea....ptr ca de gândire.. ..las.o jos ca macane .. .bine zice Gogu...subscriu
MARINELU
14 Aug 2017

Unde gaseste acest "partid istoric" aceste exemplare ?
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...