2019-01-22 15:03


Londra numeşte un nou ambasador la Bucureşti

 |  20:02
Londra numeşte un nou ambasador la Bucureşti

Londra l-a numit pe Paul Brummell ambasador al Regatului Unit al Marii Britanii în România. Succesor al lui Martin Harris, noul reprezentant al diplomaţiei britanice va prelua funcţia în august 2014.

Acesta şi-a început cariera diplomatică în 1987, fiind în prezent înalt reprezentant britanic în Barbados şi Estul Caraibelor. În plus, „cariera sa diplomatică include o paletă largă de funcţii, inclusiv cea de ambasador al Majestăţii Sale în Turkmenistan şi Kazakhstan (dar şi ambasador nonrezident în Kîrgîzstan)”, potrivit unui comunicat citat de Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-11

TAGURI: Londra, ambasador, Bucureşti, Brummell
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


AMY N.
11 Iul 2013

Va fi şi ăsta nou, la fel de comunisto-democrato-socialist ca şi Excelenţa Sa dl. Harris? Adică, va fi şi ăsta cu politica boşorogilor, a ţiganilor de ambe sexe, a analfabeţilor,a handicapaţilor, a spionajului 'High' on-line şi unde nu te mai aştepţi? Va fi om al Casei Regale, al lui George Maior li Ponta ori al lui B[sescu cu fiicele lui?A handicapatilor muncitori analfabeti independent si tirfele si muierile lor de cartier si de R.A.T.B.? Sau să dăm vina numai pe Obama cu proxeneţii şi etnicii lui, în schimb?Pe proastele urîte de fete prinţese şi prinţişorii lor , pe politica externă de la noi dusă de comuniştii şi ţiganul ăla P.S.D.? Ori la ce Dracului să mă mai aştept, că de handicapatul ăla spion de la Partidul Democrat cu boşorogii lui şi cu populiştii violet şi Ambasadorul Romîn în U.K. sunt sătulă, pînă în gît!!!!!!!!!!!
Random imageUltimele stiri

loading...