2018-12-14 12:10


Lucia Varga, despre acuzaţiile de trafic de influenţă: Îi cer lui Victor Pontă să recunoască că a minţit

 |  07:58
Lucia Varga, despre acuzaţiile de trafic de influenţă: Îi cer lui Victor Pontă să recunoască că a minţit

Fostul ministru Lucia Varga îi cere premierului Victor Ponta o ieșire publică în care să recunoască că a minţit şi să-și ceară scuze pentru acuzațiile pe care i le-a adus, referitoare la faptul că a promovat în Parlament interesele Schweighofer. Aceasta a ţinut să precizeze că nu a făcut niciodată trafic de influență pentru firma austriacă.

"Aștept o ieșire publică a domnului Victor Ponta și să recunoască că a mințit, că a greșit, că așa se face. Într-o societate normală, nu vii cu informații false și le împrăștii. Eu sper ca domnul Ponta să iasă să își ceară scuze.Eu am cerut în continuare să facă publice aceste dovezi, dacă le are. Eu nu am făcut niciodată trafic de influență pentru această campanie (Schweighofer– n.r)", a declarat Lucia Varga într-o intervenție telefonică în cadrul unei emisiuni la B1 TV.

Fiind întrebată care ar fi motivul pentru care premierul Victor Ponta i-a adus aceste acuzații, Lucia Varga a spus că persevernța în anumite situații a făcut ca ea să devină incomodă pentru premier.

“Poate pentru că m-am opus cu Roșia Montană, poate pentru persevernța mea că am denunțat ilegalitățile din silvicultură. Am devenit incomodă”, a precizat Lucia Varga.

Premierul Victor Ponta a declarat în două rânduri că ”o doamnă deputat, fost ministru de la PNL” s-a întâlnit cu firma Schweighofer pentru Codul Silvic şi promovează în Parlament interesele unei firme private, făcând astfel referire la Lucia Varga.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-22

TAGURI: lucia, varga, acuzatie, trafic, influenta, cere, victor, ponta, recunoaste, minte, cere, scuze, firma, schweighofer
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


IULIA TABACU
22 Mai 2015

Poate o sa iasa public si o sa recunoasca ca a mintit cind o sa recunoasca si despre moartea procurorului Panait si modul de dobindire a vilei din Poiana Tapului din Brasov si despre lucrarea de doctorat si despre furturile de la C E O impreuna cu Sova si despre urgiile sexuale cu Banicioiu la bisnisul lui Dragnea si despre matrazalicurile de la Govora si despre mita de la Rosia Montana primita de la canadian si despre vila din Gorj etc
Random imageUltimele stiri


loading...