2018-12-13 04:26


Lucrurile încep sa prindă contur. PNL va face guvern cu UNPR

 |  11:53
Lucrurile încep sa prindă contur. PNL va face guvern cu UNPR

Lucrurile încep sa prindă contur. Liberalii vor face guvern cu UNPR sub bagheta premierului Catalin Predoiu si sub binecuvântarea si supervizarea președintelui Iohannis. Mi se confirma inca o data ca in politica dâmbovițeană trecerea timpului ii face pe politicieni sa înghită orice broasca râioasă (in Ianuarie liberalii săreau ca arsi cand ii întrebam de un posibil guvern cu UNPR).

Interesant insa este mecanismul formarii noului guvern. Prima data, cum vor scapă de Ponta? Gabi Oprea isi va asuma rolul de gâde, el isi cunoaște finul, știe cum sa vorbească cu el, il va lua cu binișorul la inceput apoi il va presa de-i vor sari ochii din cap. In sensul ca ii va spune direct ca daca nu va demisiona va fi umilit prin moțiune de cenzura si dat afara pe usa din dos de la Palatul Victoria. Oprea ii va prezenta lui Ponta o ieșire demnă, de onoare, cum spune el, iar Victor – finul, care are un orgoliu cât Hymalaia si tine enorm ca sa nu fie umilit public va înțelege situația.

Fii bărbat Victor! Ii va spune Nasul Famigliei, cu un rictus al pradatorului gata sa te înghită. Ponta va fi distrus de avalanșa dosarelor penale.

Citiţi articolul integral AICI!


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-06

TAGURI: lucruri, contur, pnl, guvern, unpr
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...