2019-02-22 06:16


Ludovic ORBAN a făcut show la zilele comunei clujene CIURILA. Ce melodie celebră a cântat pe scenă liderul PNL

 |  11:43
Ludovic ORBAN a făcut show la zilele comunei clujene CIURILA. Ce melodie celebră a cântat pe scenă liderul PNL

Președintele PNL, Ludovic Orban, a participat, sâmbătă seară, la Zilele comunei clujene Ciurila, unde a cântat pe scenă, alături de mai mulți soliști de muzică populară, melodia „Așa-i românul”. Cântecul a fost propus și început de solistul Ovidiu Purdea Someș, iar pe parcursul melodiei, interpretul i-a dat microfonul și liderului liberal, care a cântat, alături de ceilalți soliști de pe scenă.

Ludovic Orban a declarat, pentru Agerpres, că duminică va participa, în comuna Mărișel, la manifestările organizate la Crucea lui Avram Iancu.

„Așa cum am promis la Congresul PNL, locul meu de muncă va fi țara. Cea mai mare parte a timpului mi-o petrec intrând în contact direct cu oamenii, la diverse evenimente care se întâmplă în orice localitate din țara asta. În acest weekend, după ce am fost la Curtea de Argeș, astăzi, la Festivalul medieval, am venit la Ziua comunei Ciurila, unde domnul primar (n.r. - Cristinel Popa, PNL) a fost suficient de insistent, astfel încât să mă convingă să particip. Dar n-a fost foarte greu. De asemenea, mâine (astăzi – n.r.) particip, începând cu ora 10.00, la sărbătoarea tradițională de la Crucea Iancului, care marchează o mare victorie a trupelor Crăișorului munților împotriva armatei maghiare. Am mai participat și voi participa de fiecare dată cu bucurie. După care voi fi în Bistrița”, a spus Ludovic Orban.

Întrebat dacă vrea să transmită vreun mesaj prin faptul că a cântat 'Așa-i românul' și prin participarea la manifestările de la Crucea Iancului, Ludovic Orban a replicat: „Nu. Am cântat pentru că am fost invitat și pentru că m-am angrenat în această foarte frumoasă melodie reprezentativă pentru spiritul românesc”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-09

TAGURI: ludovic orban, pnl, ciurila, cluj, show
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PăI LA ASTA SUNT BUNI!
09 Iul 2017

Pe lângă mințit, aburit, furat, devalizat, la cântat, la jucat....
ORGAN
10 Iul 2017

Sunt bolund dar ma tratez.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...