2018-09-24 18:37


Ludovic ORBAN anunță MOȚIUNEA de CENZURĂ: „Remanierea este frecție la un picior de lemn...”

 |  21:49
Ludovic ORBAN anunță MOȚIUNEA de CENZURĂ: „Remanierea este frecție la un picior de lemn...”

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni că remanierea este "o frecție la un picior de lemn", criticând noile nominalizări și anunțând că liberalii iau în calcul în continuare moțiunea de cenzură.

"Analizând așa-zisa remaniere făcută de coaliția aflată la guvernare, PNL consideră că această remaniere este o frecție la un picior de lemn, în care a fost schimbat "Tanda cu Manda" sau, mai plastic, dracu' cu tac'su. (...) Considerăm candidaturile pentru Guvern candidaturi care reprezintă toate năravurile și toate păcatele PSD. (...) O mare dezamăgire am în privința domnului Tudose care a făcut pe fata mare la televizor, dar de fapt arată că nu este altceva decât premierul marionetă a lui Liviu Dragnea în continuare și, în ciuda încordării mușchilor, se arată că nu este altceva decât un mușchi care este condus de creierul lui Dragnea", a spus Orban, după ședința Biroului Executiv al PNL, care a avut loc la Parlament, informează Agerpres.

El a criticat nominalizările făcute de premierul Mihai Tudose pentru ministerele Dezvoltării, Transporturilor și Fondurilor Europene.

„Sevil SHHAIDEH era mic copil față de Paul STĂNESCU!”

"Este o glumă proastă nominalizarea lui Paul Stănescu. Sevil Shhaideh era mic copil față de Paul Stănescu. Paul Stănescu, în primul rând, face parte din frăția Teldrum. Dacă ne uităm în ce județe are contracte Teldrum, vedem că județul Olt este unul dintre județele în care Teldrum câștigă contracte cu nemiluita. Stănescu este chintesența baronului PSD și are toate caracteristicile negative pe care le au vechilii, satrapii ridicați de PSD. Are mentalitate de clan", a afirmat Orban.

Liderul PNL a subliniat că liberalii solicită în continuare remanierea lui Viorel Ilie din funcția de ministru pentru Relația cu Parlamentul.

Întrebat dacă va cere președintelui Klaus Iohannis să respingă nominalizările făcute de PSD, Orban a arătat că aceasta este o decizie a șefului statului.

El a arătat că liberalii iau în continuare în calcul moțiunea de cenzură. "O pregătim într-un moment în care considerăm că sunt cele mai mari șanse să treacă moțiunea", a conchis Orban.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-10-16

TAGURI: ludovic orban, pnl, motiunea de cenzura, remaniere, tudose
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CAP DE MUSCA
16 Oct 2017

Te ai trezit din betie penalule?
GOGU
16 Oct 2017

Raspuns ptr cap de muscă....ASTA ESTE STAREA LUI NATURALA.. ..
GOGU
16 Oct 2017

Si moțiunea asta tot FRECTIE LA UN PICIOR DE LEMN ESTE ....
MATRAFOXATUL SRL
17 Oct 2017

Taci din gura matrafoxatule !!!!! Huooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EMIL
17 Oct 2017

Uite cine vorbeste.. un pui de khazar securist hunofil
Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...