2019-02-21 22:30


Ludovic Orban cere SCHIMBAREA Guvernului: ”Moțiunea de CENZURĂ e și mai aproape”

 |  18:01
Ludovic Orban cere SCHIMBAREA Guvernului: ”Moțiunea de CENZURĂ e și mai aproape”

Preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat marţi că vor fi intensificate negocierile cu celelalte partide în perspectiva depunerii unei moţiuni de cenzură, care este acum "și mai aproape", ca urmare a raportului MCV și a rezoluției din Parlamentul European.

"Vom depune moţiune de cenzură, moţiunea de cenzură e şi mai aproape, vom intensifica negocierile astfel încât să mărim şansele de adoptare a unei moţiuni de cenzură. După demisia ministrului Afacerilor Europene, nu că ar fi fost pregătit acest Guvern pentru a prelua preşedinţia Consiliului UE, după raportul MCV, după rezoluţia din Parlamentul European, devine din ce în ce mai evident că acest Guvern nu are capacitatea de a exercita în condiţii optime, în beneficiul României, preşedinţia Consiliului UE şi că este absolut necesară o schimbare de Guvern", a spus Orban, la Palatul Parlamentului, potrivit Agerpres. El a menţionat că moţiunea va fi depusă "în momentul cel mai potrivit"."Vom discuta cu orice parlamentar din actuala majoritate guvernamentală pe care îl putem convinge că este în interesul fundamental al României să pună punct acestui regim condus de Dragnea şi de Tăriceanu, care face un rău imens României. Orice formulă de guvernare este mai bună decât actuala formulă de guvernare, cu siguranţă. Obiectivul fundamental pe care îl avem în această sesiune este să dărâmăm acest Guvern şi fie să ajungem la alegeri anticipate prin formarea unui nou Guvern, fie să încercăm negocierea unei formule de guvernare cu un sprijin parlamentar cât mai larg, care să aibă capacitatea de a exercita în bune condiţii preşedinţia Consiliului UE", a arătat acesta. Și liderul USR Dan Barna a declarat că este "obligatorie" în acest moment.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-11-14

TAGURI: pnl, orban, schimbare, guvern, motiune de cenzura
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


REJECT!
13 Noi 2018

PRODUS TOXIC, EXPIRAT!
ANONIM
13 Noi 2018

Doua gunoaie bolsevice care au distrus Romania din temelii. Acesti impostori trebui arestati de urgenta pentru INALTA TRADARE SI GENOCID SAVÂRSIT IN 10 AUGUST.
ANONIM
13 Noi 2018

SICĂ....cam greu ai percutat după mesajul sterpului....sunteti două gunoaie ale politicii...slugi ale serviciilor si ai ppe ...SICTIR
ANONIM
13 Noi 2018

SICĂ....cam greu ai percutat după mesajul sterpului....sunteti două gunoaie ale politicii...slugi ale serviciilor si ai ppe ...SICTIR
PSD
14 Noi 2018

dragnea si dancila mai sunt sustinuti de aurolacii din canale.ei nu au avut in programul de alegeri atacarea justitiei si scaparea puscariasilor.dragnea va fi pana la urma linsat.veniti cu programe si schimbarea sclavilor lui dragnea.desfiintati jandarmeria ccr anre asf cna cnair institutii ale mafiei dovedite.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...