2018-09-24 19:08


Ludovic ORBAN, despre pensii și salarii: „Românii au fost mințiți cu nerușinare de PSD!”. De ce spune că funcționarii „au luat țeapă”

 |  10:07
Ludovic ORBAN, despre pensii și salarii: „Românii au fost mințiți cu nerușinare de PSD!”. De ce spune că funcționarii „au luat țeapă”

Președintele PNL, Ludovic Orban, a criticat, la Iași, faptul că, în campania electorală, social-democrații au făcut promisiuni care acum nu pot fi îndeplinite, susținând că, "în mod deliberat, s-au promis lucruri ce nu pot fi realizate".

"Se vede tot mai limpede, și sper ca din ce în ce mai mulți români să înțeleagă că au fost mințiți cu bună știință, cu nerușinare, că în mod deliberat s-au promis lucruri ce nu pot fi realizate. (...) Cinicii ăștia care conduc azi România și-au bătut joc de părinții și bunicii noștri. Au promis că le cresc pensiile, le-au dat speranțe false, pentru ca acum să spună cu nonșalanță și nesimțire că nu se mai aplică Legea pensiilor de la 1 ianuarie 2018, că nu mai cresc pensiile așa cum fusese proiectat. Nu mai spun de alte și alte promisiuni", a afirmat Ludovic Orban, la Forumul Administrației Publice Locale, organizat la Iași, informează Agerpres.

El a subliniat că profesioniștii din administrație trebuie recâștigați de PNL, după ce aceștia "au luat țeapă de la PSD".

"Angajații din sectorul public, mai ales profesioniștii din administrație, oamenii care fac carieră în administrația publică trebuie recâștigați de partea noastră. S-au dus mulți dintre ei după promisiunile PSD și iată că și ei au luat țeapă. Li s-a promis creșterea salariilor cu 25 la sută și o să vadă creșterea netă de maxim 4%, iar ăștia 4% ca putere de cumpărare sunt mult mai puțin decât reprezenta salariul din 2017 (...)", a afirmat Orban.

Liderul liberalilor a explicat că atât pensiile cât și salariile celor care lucrează la stat vor crește doar atunci când economia este în creștere și există investiții reale.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-10-22

TAGURI: ludovic orban, salarii, pensii, psd, functionari, iasi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARIN
22 Oct 2017

taca-tzi fleoanca toti sunteti la fel fata de astialalti tu mai ai o buba cat bine a facut neamul tau khazar communist pentru romani si Romania? nimic Ne-ati facu numai rau si ne faceti in continuare cu minciunile voastre despre holocaust si alte si porcarii Ce a facut natzia ta dupa ce au luat rusii Basarabia cu romanii? I-au torturat si I-au omorat ca pe niste animale NU SUNT ANTI-SEMIT CI ANTI KHAZAR COMUNISTO-SECURISTI ACESTIA NU SUNT SEMITI NU SUNT EVREI CI NISTE IMPOSTORI JEGOSI DE ORIGINE TURCA SAU MONGOLA
ANONIM
22 Oct 2017

UN KHAZAR MANANCA KKT...............CA SI CAINELE DE STEPA DREAKNEA..................
MAC
22 Oct 2017

Nea Orban, te rog, cântă la altă masă!
POIANA LAURENTIU
22 Oct 2017

S AU FACUT PROMISIUNI sigur si s ar fi tinut de cuvant dar cum si cu cine Ati pus bete in roate neincetat Ciolos a complotat cu Iohannis chiar in ultimele zile de mandat ale guvernului zero (in treacat fie spus ciolos nu a atras nici un leu din fonduri UE) S au pus de acord au tergiversat predarea mandatului catre guvernul nou si in ultimele zile de decembrie 2016 au alocat 4 miliarde pentru a aduce avioane si inca 3 miliarde euro pentru armament Fara acordul parlamentului ,ei de capul lor Nu mai zic de celalalt prieten al vostru Basescu care a contractat un imprumut de 40 de miliarde de euro bani de care nu semai stie nimic Unde sunt acesti bani?Si vreti sa se tina de cuvant ? Dar cum cu niste lichele de dreapta NEBUNE?hAI SICTIR CAP DE MUSCA,MARS!
ANONIM
23 Oct 2017

Ziceți ceva și de stațiile de tramvai din capitală cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție!https://petitieonline.net/petitie/35726152.https://petitieonline.net/petitie/45826153.Semnați,oameni buni!Capitala are nevoie de tronsonul Piața Iancului Pantelimon al magistralei 5!Bulevardul Basarabia are nevoie de modernizare!
Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...