2019-04-19 19:38


Ludovic Orban iese la ATAC: În România NU E democrație! Pe cine aruncă vina liderul PNL

 |  20:37
Ludovic Orban iese la ATAC: În România NU E democrație! Pe cine aruncă vina liderul PNL

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că este categoric împotriva ordonanţelor de urgenţă şi că în România trebuie ca legiferarea să urmeze modelul altor state şi să fie făcută exhaustiv, cu renunţarea la actele normative cu caracter secundar.

"Sunt categoric împotriva ordonanţelor de urgenţă. Atât timp cât se permite elaborarea de acte normative ca ordonanţe de urgenţă, în România nu va fi democraţie. Aşa cum este legea de organizare şi funcţionare a Guvernului, doi oameni, cel mult trei, pot să decidă adoptarea unor acte normative cu caracter de lege care să genereze obligaţii pentru cetăţenii români, obligaţii pentru firme, care să genereze consecinţe care nu pot fi îndreptate în cazul în care Parlamentul, atunci când ia în dezbatere ordonanţa, respinge ordonanţa de urgenţă. Aduceţi-vă aminte de Ordonanţa 55, declarată neconstituţională - nici măcar astăzi majoritatea parlamentară nu a înlăturat consecinţele aplicării ordonanţei 55, ordonanţă neconstituţională", a declarat Ludovic Orban duminică în cadrul lucrărilor Consiliului Naţional al PNL de la Palatul Parlamentului.

Preşedintele PNL a spus că legea permite alte proceduri în materia legiferării de către Guvern. "Avem angajarea răspunderii Guvernului, avem, de asemenea, procedura de urgenţă în Parlament", a menţionat el, scrie Agerpres.ro.

În opinia lui Orban, trebuie legiferat "exhaustiv", aşa cum se legiferează în "ţările normale".

"Nu este normal cum se legiferează în România şi asta atacă exact democraţia şi atacă toţi cetăţenii, atacă exact iniţiativa individuală a cetăţeanului, indiferent că este pe tărâm economic, social, cultural sau în alte domenii. Trebuie legiferat exhaustiv, trebuie renunţat la actele normative cu caracter secundar care sunt decise - ordine minister, hotărâri de guvern sau mai ştiu eu ce alte ordine date de diferite agenţii sau autorităţi, care de cele mai multe ori sunt contrare legii. De cele mai multe ori conţin cele mai multe prevederi şi proceduri birocratice care nu fac altceva decât să creeze atribuţii suplimentare pentru instituţii, ca, de fapt, să frâneze iniţiativa individuală a cetăţeanului. Trebuie să legiferăm aşa cum se legiferează în ţările normale. Nu se poate să ai legea finanţelor publice, legea educaţiei, care să aibă peste 100 de acte normative secundare, necesare pentru aplicarea legii", a mai declarat Orban.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-11

TAGURI: ludovic orban, pnl,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
11 Mar 2018

oooooooooops...a aflat si Orban ceea ce stie tot satul....ca papagalii voteaza in parlament precum le da ordin bastanul...si ca daca se plictisesc sa ridice mana la ordin ca au chef sa lipseasca la mascarada numita "vot democratic" care e doar un circ de doi bani..atunci baietii pleaca la vanatoare sau in vacante si alt servitor primul ministru da ordonante primite in plic de la acelasi bastan Concluzie...domnul Orban..de ce ai avut nevoie de 28de ani ca sa spui asta public??????????ca stim toti ca apa calda e uda si fierbinte
CUCUVEA....
11 Mar 2018

nick-ul ales de tine, parcă te-arată făcând parte din FRĂȚIE! Io-te ce spune David Icke: ”Bufniţa este simbolul lui Moloh sau Moleh, un aspect al lui Nimrod/Baal. Moloh solicită sacrificii de copii. El a fost zeitatea în onoarea căreia ardeau copii babilonienii, ebraicii, canaaniţii, fenicienii şi cartaginenii. Această fotografie reprezintă o dovadă vizuală a afirmaţiilor făcute de-a lungul anilor că în acest loc se practică ritualuri druidice, de către oameni îmbrăcaţi în robe roşii, care mărşăluiesc în jurul focului şi cântă incantaţii aduse Marii Bufniţe, adică lui Moloh. Cuvântul latin pentru bufniţă era sinonim cu cel pentru vrăjitoare. Grecii considerau bufniţa animalul sacru al Atenei, „Zeiţa mesopotamiană a Ochiului”. Imagini ale acestei zeiţe cu ochii de bufniţă au fost găsite în întreaga regiune a Orientului Mijlociu. Bufniţa a fost de asemenea totemul lui Lilith, simbolul liniilor genealogice transmise pe linie maternă, dar şi al triplei zeiţe a Lunii. Bufniţa este simbolul sub formă de pasăre al vrăjitoarelor, folosit inclusiv în sărbătoarea de Halloween. Simbolismul ochiului care vede noaptea şi are un unghi vizual de 360 de grade este caracteristic inclusiv Frăţiei. Aceşti iniţiaţi ai Frăţiei, faimoşi în lumea întreagă, obişnuiesc să ardă la începutul ritualurilor lor o efigie celtică împletită din răchită, care simbolizează „religia” lor.
șI CâND TE GâNDEșTI
11 Mar 2018

Că Kovesi i-a trimis lui Ghiță cucuvele....începi să te întrebi despre simbolistică !
DESPRE PERSONAJUL ORBAN,
11 Mar 2018

N-am ce spune, decât că e o putoare politică ca toți de altfel de la începuturi de ani 90....BUFONI, MAFIOȚI, E X P I R A Ț I!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
11 Mar 2018

@CUCUVEA....asa este...bufnita mananca SOBOLANII MARMOTELE si ROZATOARELE astea IMPUTITE deci fACE CURAT IN GRADINA...de aia mi-am luat nickul asta ca m-au enervat curvele-marmote si sobolanii care le patroneaza....mesajul e ca trebuie curatenie in gradina...sau ti se pare o placere sa calci pe rozatoare care-ti mananca totul pentru care tu ai muncit si te mai si sfideaza..Cat despre David ICKE individul e fost fotbalist ce dracu vrei de la el..lasa-l sa scrie si el niste carti sa faca niste bani,lumea cumpara toate tampeniile si le citeste,ce mai conteaza inca una in plus Cat despre astia cu ocultele....e treaba lor la ce se inchina eu ma inchin la placinta cu mere si dovleac...e al dracului de buna
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
11 Mar 2018

cat despre bufnita sa stii ca vaneaza nu numai cu ochii,foloseste si un sistem de radar sonic precum liliacul...daca nu vede exact unde e prada atunci scoate un tipat si asculta ecoul si isi da seama imediat daca se misca ceva....seamana cu PREDATOR...HA HA HA
MDEH!
11 Mar 2018

O dai și mătăluță oleac COTITĂ! Eu îi acord credit lui David Icke...ce dacă bre a fost fotbalist?! N-are voie omul să gândească/judece niște chestii, niște treburi, doar pentru că băga ”la poartă”?! Păi ce? Numai el a spus despre satanismul personajelor politice din SUA, Marea Britanie, Olanda, Belgia?! Să fii tu SANITAR...clămpănind la șobolani și luând apoi desert în foetaj, că și alții s-au TREZIT! Cert e că, partenerii noștri ”strategici” au FAIMĂ (bună) în ochii unora (români sau nu....) NUMAI datorită filmelor hollywoodiene, că altfel, americanoizii, n-au mamă, tată, frică de Dumnezeu, limită sau milă, nici pentru americanii lor! Iar prin EXTENSIE, majoritatea președinților de stat, sunt cam într-o ureche, sau DILII....cu solzi sau nu de șopârlă pe ei!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
11 Mar 2018

David ICKE e in scandal cu aristocratii britanici pe care-i numeste "soparle" si "reptile".....dar e complet TAMPIT...ptr ca reptilienii sunt tot o rasa la fel ca si noi oamenii...e ca si cand ai zice "ma deranjeaza pisicile ca miauna' si "vulturul ca zboara".......Englezii au descoperit ca regina lor e un fel de "hibrid reptilian" si au inceput sa scrie carti...pai da,dar sa scrie asta unul care cunoaste medicina si tehnologie,nu David ICKE care scrie tot felul de aberatii imposibile DPDV stiintific la care el ca fotbalist nu are cum sa se priceapa..Ai nevoie de 50de ani de practica ca si anatomo-patolog si genetician ca sa cunosti asa ceva si unul ca ICKE e doar un fotbalist Reptilienii sunt niste hibrizi ramasi de dinainte de marele potop pe care-l cunoastem drept al lui NOE si in general nu se amesteca cu oamenii traiesc in tot felul de pesteri si subterane,iar regina britanica e inrudita cu ei deci are rude extrem de indepartate si asta i-ar da ei 'regalitatea"...adica dreptul de a conduce Care sa fie problema noastra aici?sa se descurce englezii,e problema lor pe mine numa intereseaza lupta lui ICKE cu regina "reptila"..ha ha ha Deci intre VODOO si haules-baules eu prefer sa cred in stiinta si tehnologie confirmata...ICKE e pe dinafara cu medicina In schimb stie niste chestii aflate de la serviciile britanice pe care le scrie in carti,dar le amesteca cu fabulatiile lui personale si te induce in eroare...sa crezi tot felul de tampenii cu reptilienii lui ha ha filme cu ALien si Predator am vazut si la cinema..Si presedintii USA au fost niste catastrofe toti dupa JFK...de aia USA a ajuns in criza de toate felurile,nu e nevoie sa spuna iCKE asta ca vedem toti ce se intampla.......Iar populatia din USA e foarte diversificata...ai si oameni capabili ai si retardati si handicapati..la fel ca si in Europa Ceea ce ma enerveaza pe mine e PIZDEN-Bergul adica Junker BArosso si MEGA-mafiotii astia care sustin mafia politica de dupa 1989 capital
Random imageUltimele stiri


STARBAG