2018-12-15 14:41


Ludovic Orban lansează reproşuri la adresa preşedintelui Klaus Iohannis

 |  08:30
Ludovic Orban lansează reproşuri la adresa preşedintelui Klaus Iohannis

Prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban a lansat o serie de reproşuri la adresa preşedintelui Klaus Iohannis. Liberalul a precizat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că ar fi vrut să-l vadă pe şeful statului la instalarea oficială a noului ministru al Educației, Culturii, Sănătății, al Economiei, şi al Justiției, în condiţiile în care "acestea sunt prioritățile mandatului său".

Ludovic Orban a criticat și faptul că la ceremoniile de instalare ale noilor miniștri de Interne, Externe şi Apărare au fost etalate excesiv "pompa, fanfara, alinierea și etalarea demonstrativă a forței".

"Aș fi preferat să îl văd pe președintele Johannis la instalarea oficială a noului ministru al educației, a noului ministru al culturii, a noului ministru al sănătății, a noului ministru al economiei, chiar al noului ministru al justiției. Acestea sunt prioritățile mandatului său. Nu mi-au plăcut uniformele din școală, când eram obligați să ne îmbracăm toți la fel. Nici pompa, fanfara, alinierea și etalarea demonstrativă a forței", a precizat Ludovic Orban. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-19

TAGURI: ludovic orban, lanseaza, reprosuri, presedinte, klaus iohannis
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HTTP://WWW.JUSTITIARUL.RO/CE-N
19 Noi 2015

ANONIM
19 Noi 2015

http://www.justitiarul.ro/ce-nu-stie-ani-despre-klaus-iohannis-2/
Random imageUltimele stiri


loading...