2018-12-14 07:25


Ludovic Orban: PNL votează pentru arestarea liberalului Ioan Oltean

 |  13:21
Ludovic Orban: PNL votează pentru arestarea liberalului Ioan Oltean

Deputatul PNL Ludovic Orban a declarat, vineri, că vicepreşedintele partidului Ioan Oltean s-a retras din funcţiile deţinute în formaţiune după ce DNA a cerut aviz pentru arestarea sa în dosarul despăgubirilor ANRP.

Ludovic Orban a ţinut să precizeze că PNL va vota în favoarea cererilor DNA privindu-i pe Ioan Oltean şi Cătălin Teodorescu.

"PNL rămâne consecvent şi va vota pentru încuviinţarea arestării celor doi deputaţi", a afirmat Ludovic Orban, pentru Mediafax.

DNA a anunţat, într-un comunicat de presă, că procurorul șef a instituţiei, Laura Codruța Kovesi, cere sesizarea președintelui Camerei Deputaților pentru încuviințarea arestării preventive a deputaților Ioan Oltean și Cătălin Teodorescu. Cei doi sunt urmăriți penal în dosarul despăgubirilor ANRP către Mihai Rotaru.

Potrivit sursei citate, Cătălin Teodorescu, la data faptei membru al Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor din cadrul Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților (ANRP), în prezent deputat în Parlamentul României, (trimis în judecată sub control judiciar în altă cauză), este acuzat pentru infracțiunea de abuz în serviciu dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

De asemenea, Ioan Oltean, deputat în Parlamentul României la data faptelor și în prezent, este suspectat pentru infracțiunile trafic de influență şi complicitate la abuz în serviciu dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-27
Citeste si:
DNA cere aviz pentru arestarea deputaţilor Ioan Oltean şi Cătălin Teodorescu

TAGURI: ludovic orban, pnl, voteaza, arestare, liberal, ioan oltean
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...