2019-02-20 13:39


Ludovic Orban, reacție privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE: Tăriceanu este tot un candidat PSD

 |  20:08
Ludovic Orban, reacție privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE: Tăriceanu este tot un candidat PSD

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, este de părere că susţinerea liderului ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, drept candidat comun al PSD-ALDE la alegerile prezidenţiale din 2019 "nu afectează în niciun fel" competiţia electorală, susţinând că de fapt Tăriceanu este "tot un candidat PSD".

"Este tot un candidat PSD. Din păcate pentru el, domnul Popescu-T. s-a manifestat ca un taliban PSD din 2014, când a abandonat valorile liberale, şi a preferat să fie băiatul de mingi al lui Victor Ponta şi Liviu Dragnea. După părerea mea, nu afectează în niciun fel competiţia electorală. PNL a votat susţinerea pentru Klaus Iohannis şi avem convingerea că actualul preşedinte al României va câştiga alegerile prezidenţiale fără niciun fel de problemă", a afirmat, duminică, Orban după şedinţa Biroului Politic Naţional şi a grupurilor parlamentare.

Coaliţia PSD-ALDE va avea un candidat comun la alegerile prezidenţiale, a anunţat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, sâmbătă, după şedinţa CExN al social democraţilor.

"În opinia mea, trebuie să adoptăm hotărârile şi noi, ca PSD, şi partenerii de la ALDE să avem un candidat comun la alegerile prezidenţiale. Nu am stabilit să nu fie un candidat de la PSD, dar să fie un candidat comun. De principiu, am avut această discuţie cu domnul Tăriceanu. Nu era firesc să hotărâm doar noi doi, pentru că este o decizie importantă, şi încep discuţiile în partid, pe care trebuie să le finalizăm într-un termen rezonabil, şi să stabilim întâi că da, vom avea un candidat comun. Trebuie să decidem ce facem şi la alegerile europarlamentare, dacă mergem pe liste comune sau nu. Ar fi dificil să mergem pe liste separate la europarlamentare şi, după aceea, să avem un candidat comun la prezidenţiale (...). Colegii noştri, în marea lor majoritate, au agreat ideea unui candidat comun", a declarat Dragnea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-09-02

TAGURI: ludovic orban, tariceanu, candidat psd,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
02 Sep 2018

El nu a abandonat nimic ,doar un partid preluat de cartitele lui basescu un partid care s a dovedit criminal la Colectiv
LIBERALUL BOLSEVIC
02 Sep 2018

Nimfomanul mascariceanu in interes persona si-a vandut sufletul urmasilor lui lenin, stalin, ceausescu, iliescu. Iar gloata lui de penali il urmeaza orbeste spredezastrul lor ca partid dar spre binele acestei tari. Al crede astazi pe puscariasul dragnea este sinuciderea mafiei alde. Deja i-ati acordat pe tava inca un mandat lui Iohannis. Bine pentru Romania cat despre mafia psd-alde multa muie.
ANONIM
02 Sep 2018

Go tariceanu
@LIBERALULBOLSEVIC
03 Sep 2018

MULTA MUIE LUI MUMA-TA SI FAMILIEI TALE HANDICAPATULE PERVERS NU MAI PUPA NAZISTUL TAU CONDUCEREA TARII NICIODATA NEGUSTOR DE COPII SI HOT DE CASE
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...