2018-10-22 11:15


Ludovic Orban: Valeriu Zgonea o depăşeşte în măiestrie pe Roberta Anastase

 |  12:27
Ludovic Orban: Valeriu Zgonea o depăşeşte în măiestrie pe Roberta Anastase

Deputatul PNL Ludovic Orban a declarat, marţi, că are dubii că în sală erau 287 de parlamentari la votul privind pensiile speciale ale aleşilor. Liberalul a ţinut să precizeze că Valeriu Zgonea „o depăşeşte în măiestrie” pe Roberta Anastase.

Ludovic Orban face referire la cele două voturi date de plen - primul pentru modificările aduse de Comisii şi al doilea pentru lege în ansamblu.

"La votul final asupra legii ne-am ridicat din sală şi am plecat, 90 de parlamentari PNL. În opinia mea este foarte greu de crezut că, după ce la votul anterior au fost 304 voturi pentru, 2 împotrivă şi vreo 7 abţineri, puteau rămâne în sală 287 de parlamentari după retragerea din sală a 80-90 de parlamentari ai PNL", a preiczat Ludovic Orban, potrivit Mediafax.

Deputatul PNL a mai spus că liberalii nu pot "dovedi" acest lucru, astfel încât nu poate fi contestat votul. Ludovic Orban a susţinut că situaţia actuală este asemănătoare cu cea din 2010, la votul asupra Legii pensiilor, când preşedintele Camerei Deputaţilor de la acea vreme, Roberta Anastase, a fost acuzată că a numărat greşit.

"Se pare că Valeriu Zgonea o depăşeşte în măiestrie pe Roberta Anastase", a completat Ludovic Orban.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-15

TAGURI: ludovic orban, valeriu zgonea, depaseste, maiestrie, roberta anastase
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...