2017-01-18 22:28

POLITICA


Ludovic Orban: PNL şi PSD nu fac echipă bună

 |  19:02
Ludovic Orban: PNL şi PSD nu fac echipă bună

Deputatul liberal Ludovic Orban a declarat că PNL şi PSD ar scoate un scor mai bun dacă ar merge pe liste proprii. Potrivit liberalului, există o serie de vulnerabilităţi în cadrul USL, iar punctul sensibil se axează pe neînţelegerile de la nivelul judeţelor. El a precizat că PSD are primari în peste 1.100 de localităţi, iar pentru PNL va fi greu să îi susţină pe aceştia din cauza disputelor care au existat în ultimii 20 de ani.

Prim-vicepreşedintele PNL a declarat că nu s-a consolat cu ideea de a fi coleg cu Dan Voiculescu şi Ion Iliescu, dar se vede nevoit să aleagă între două rele: între a mai permite supravieţuirea la Putere a guvernării Băsescu şi a oferi totuşi o nouă şansă de guvernare. Pe de altă parte, Orban a mai afirmat că este împotriva susţinerii lui Sorin Oprescu pentru candidatura de primar al Capitalei şi asta pentru că USL are în Bucureşti un procent de 60% şi ar putea avea propriul candidat. Opiniile lui Ludovic Orban au fost exprimate într-un interviu publicat pe ediţia online a ziarului „România liberă”. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-05-12Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

TEODOR
16 Aug 2011

Si ma rog,la cine se gand este domnul Orban ca ar p utea candida la Primaria Generala?Nu cumva incearc a sa se autopropuna?Ca fo st viceprimar,cred ca sti e cat de importanta este continuitatea intr-o func tie administrativa!Bucure stenii stiu acest lucru,s i Sorin Oprescu reprezint a sansa continuitatii!
LIVIA
16 Aug 2011

Domnule Orban!! un mic sf at....stai in banca ! In teritoriu esti un zero si mai ai pretentii.. la al egerile trecute ce ai fac ut?? noroc de altii...car e te au ajutat...Nu mai p une bete in roate...alian tei! Mai canta la chitara ...ca se va gasi un post si pt tine...asteapta! S au dute la UNPRtz ! hai p a!

Adauga un comentariu

Random image