2018-10-18 12:22


Marca USL a fost înregistrată de un anonim din PC

 |  18:38
Marca USL a fost înregistrată de un anonim din PC

Un tânăr de la Partidul Conservator le-a luat-o înainte celor de la PSD, el înregistrând cu 10 zile înainte, la OSIM, marca Uniunea Social Liberală.

Agenţia NewsIn a descoperit că marca înregistrată USL aparţine unui tânăr conservator, prieten al vicepreşedintelui PC Bogdan Diaconu, care a depus la OSIM cererea de înscriere cu zece zile înaintea PSD, astfel că social-democraţilor le-a fost respins până acum dreptul de a avea proprietatea mărcii Uniunii Social Liberale. Ştefan-Alexandru Atanasiu-Rădulescu a obţinut marca "Uniunea Social Liberală (USL)" de la OSIM, în urma cererii depuse pe 7 februarie 2011, la doar câteva zile după anunţul oficial privind constituirea USL şi semnarea protocolului de înfiinţare care a avut loc sâmbătă, 5 februarie 2011.

Conform certificatului obţinut de tânărul conservator, documentul este valabil inclusiv pentru "activităţi politice, organizare de mitinguri şi întruniri cu caracter electoral, activităţi cu caracter sportiv şi cultural pentru susţinerea candidaţilor în campaniile electorale, organizare de evenimente politice", dar şi pentru "produse de imprimerie şi tipografie, tipărituri, fotografii, publicaţii".

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a comentat miercuri la Cluj situaţia în care un tânăr conservator a înregistrat marca USL la OSIM înaintea social-democraţilor, spunând că acesta "s-a mişcat mai repede" decât cei de la PSD. El a adăugat căar vrea să vadă "nişte documente" înainte de a face alte declaraţii. “Din punct de vedere politic, USL, adică PSD, PNL şi PC, este înscrisă conform Legii partidelor politice şi a alianţelor”, a spus Ponta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-05-06
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...