2018-12-17 02:28


Marea Britanie vrea să acorde ajutor pacienţilor răniţi în incendiul de la Colectiv

 |  08:09
Marea Britanie vrea să acorde ajutor pacienţilor răniţi în incendiul de la Colectiv

Ambasadorul Marii Britanii la București, Paul Brummell, a declarat, vineri, că ţara sa este alături de România în urma tragediei de la Clubul Colectiv, motiv pentru care se așteaptă o cerere formală privind modul în care pot fi ajutaţi pacienţii răniţi în incendiu.

"Doresc să transmit condoleanțe tuturor celor afectați de tragedia de la Club Colectiv, este un moment foarte dificil pentru fiecare român. Marea Britanie este alături de România în acest moment foarte dificil. (...) Am avut astăzi o întâlnire cu ministrul (Sănătății, Nicolae Bănicioiu — n.r.) și suntem în strânsă legătură cu autoritățile din România pentru a vedea cum să venim în ajutor", a precizat Paul Brummell, potrivit Agerpres.

Ambasadorul Marii Britanii la București a mai spus că un specialist britanic cu foarte multă experiență în chirurgie și tratamentul arsurilor se află la București.

"Premierul nostru a menționat în această săptămână în Parlament că a fost încântat să audă de vizita doctorului Pape, și-a exprimat condoleanțele în legătură cu evenimentele tragice de vineri noaptea și a subliniat intenția Marii Britanii de a ajuta. (...) Trebuie luate o serie de decizii clinice aici, în legătură cu pacienții care pot călători, care pacienți ar beneficia de pe urma acestui lucru. Așteptăm să auzim răspunsul, există o mare dorință de a ajuta", a susţinut ambasadorul Marii Britanii la București.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-07

TAGURI: marea, britanie, acorda, ajutor, pacient, ranit, incendiu, colectiv
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...